650 TL Monitör Önerisi

429681

Centipat
Katılım
15 Ağustos 2020
Mesajlar
748
Çözümler
8
Arkadaşlar 600 TL civarlarında Amazon Prime ile alınacak monitör arıyorum. Lütfen başka sitelerden ve yüksek fiyatlı ürünleri atmayın.
 
Bütçeyi biraz aşıyor ama en ucuz bu var sanırım.

Hocam 750'ye ne önerirsiniz? Hocam bu arada VGA,HDMI falan varmış,onlar nedir? Yeni sistem alacağım da monitörü nasıl bağlayacağım?
@Göksel Gündüz bu nasıldır? Dahili hoparlörü de varmış galiba. Bunu alırsam yanında bir şey almam gerekir mi görüntünün gelmesi için?
 
Son düzenleme:
Hocam 750'ye ne önerirsiniz? Hocam bu arada VGA, HDMI falan varmış, onlar nedir? Yeni sistem alacağım da monitörü nasıl bağlayacağım?
@Göksel Gündüz bu nasıldır? dahili hoparlörü de varmış galiba. Bunu alırsam yanında bir şey almam gerekir mi görüntünün gelmesi için?

Bende onu yazacaktım şimdi. Philips iyi markadır, benim de ikinci monitörüm philps. Bir önceki de Philips'Ti sıkıntı çıkartmadı hiç.

HDMI monitör ile bilgisayar arasındaki bağlantı kablosu. Yeni sisteminde kullanırsın.
 
Bende onu yazacaktım şimdi. Philips iyi markadır, benimde ikinci monitörüm Philps. Bir önceki de Philips'ti sıkıntı yaşamadım.

HDMI monitör ile Bilgisayar arasındaki bağlantı kablosu. Yeni sisteminde kullanırsın.
Çok teşekkür ederim hocam. Acaba amazon prime'den ucuz bir hdmi kablosu atma şansınız var mı? 30 tl civarlarında bir sürü var ama hepsi olur mu bilemedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı