650 TL Monitör Önerisi

Charles Vane

Kilopat
Daha fazla  
Genellikle oyun oynayacağım bir monitör arıyorum. Panel farkından dolayı biraz kararsız kaldım. Boyut olarak en az 23" boyutunda olursa iyi olur. Bütçem 650 lira. En fazla 20 lira falan arttırabilirim. Aklımda olan modelleri aşağıda linklerle paylaşacağım. Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartım 1050 Ti.

BenQ GW2406Z modelli monitörün, hangi çözünürlükte 75Hz kullanabildiğini nereden öğrenebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hakkında hiç bir yerde inceleme bulamadım. Görüşlerinizi biraz detaylı şekilde paylaşır mısınız ?

Hocam henüz dün kullanmaya başladım. Çok da detaylı şekilde inceleme fırsatım olmadı. Ama ben yüksek HZ değerlerinden ziyade görüntü kalitesini tercih ettiğim için bu monitörü aldım ve şimdilik pişman etmedi. Hem film keyfi hem de oyunlardaki görüntü kalitesi bakımından güzel işler çıkarıyor. Zeroframe olması da estetik açıdan çok hoş duruyor. Kenarlarda sadece panelden kaynaklanan ince bir çerçeve var. Onun haricinde gayet şık ve ince. Ekran parlaklık ayarları ve renk dengelerine henüz dokunmadım. Standart haliyle kullanıyorum.

Bu monitörü kullanıyorum resmen aşık oldum :D Müthiş bir şey.
BenQ 23.8" GW2406Z 5Ms IPS Full HD HDMI LED MONİTÖR
@Nielle

Sanırım bu monitörde karar kıldım. Aynı soruyu size sorayım tekrardan. Görüşlerinizi biraz detaylı şekilde paylaşır mısınız ? Memnun musunuz ? Işık sızması veya başka tür hatalar mevcut mu ? Bu Benq GW2406Z – Review | Blaizer Blog incelemeyi okuyunca ışık sızmalarını falan gördüm. Renklerin tam doğru yansıtılmaması falan bayağı korkuttu beni. Biraz derinlerden buldum sizi ama kusura bakmazsınız umarım :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı