650 TL Sistem Tavsiyesi

APU sistemlerde çift kanal bellek olması şart. 128BIT arayüzüne sahip olursunuz. A8 7650K nın içerisinde ki GPU A8 5600K nın çok üzerinde. R7 GPU diye geçer. Harici ekran kartı olarak yüksek frekanslı bellekler ile R7 240 ayarına yaklaşır. Bende APU sistem kullanıyorum. RAM leri 4GB+2GB şeklinde de yapsanız çift kanal olarak çalışıyorlar. Ben Hi Level marka bellek kullanıyorum.

Bütçe müsait ise bu bellegi satın alın 4 Gb Ddr3 2000 Mhz Soğutuculu Hi-level 710 - n11.com Bir süre idare edersiniz sonra birtane daha alırsınız. 2133MHZ civarına çekerseniz güzel performans verir. Elinizde kasa yok mu ? 250W bile yeterli olur.

Alirim bellegi sikinti olmaz dediginiz gibi cift kanal kadar iyi olurmu ? kasa varda dokuluyo artik . Aslinda PSU su var onu kullanabilirmiyiz her parcaya uyarmi ?

Bise sorcam suan hdd var bnde yeni juracagim sistemde yine onu kullanabilirmiyim ? eger kullanabilirsem 150 lira gelir olcak daha iyi parcalar aliriz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı