650 TL'ye R5 1400 Almak

Şakir Ünal

Hectopat
1.Eski sistemimden kalan "be quiet! Pure Rock" adlı hava soğutmam var AM4 soketine uyum sağlar mı ?

2.Nanokatalog adlı siteden birkaç alişveriş yapmıştım uzun sürelerde geldiğini bilerek göze alıyorum AMD Ryzen 5 1400 3.2GHz Box İşlemci - Nanokatalog
Nerdeyse 1300X parasında satılıyor acaba bir sıkıntısı olur mu elime aldığımda bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
"be quiet! Pure Rock" adlı hava soğutmanız AM4 soket ile uyumludur. Uyumlu olmasa bile işlemcinin içerisinde gelecek olan Wraith Spire gayet kalitelidir.

Nanokatolog dan alışveriş yapmadım fakat canlı destek servisiyle görüştüğümde hiçbir problem çıkmayacağını ve ürün hakkında detaylı bilgiler verdiler.. Size de o işlemcinin neden o kadar ucuz olduğunu sorabilirsiniz..

Uyumludur aklınızda şüphe kalmaması için;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8:26'da 1700X üzerinde Pure Rock kullandığı belli oluyor.

Bunun en iyi cevabını Nanokatalog canlı destekten alabilirsiniz ama yinede @Frosa @BERWAR ayrıntılı şekilde cevaplayabilir.

Öncelikle etiket için teşekkürler. Soğutucunun tam modeli nedir? Nanokatalog gayet güvenilir. Yalnız alacağın ürünü almadan önce stok kontrolü yaptırın, ondan sonra sipariş geçin. Bu sayede kargo sürenizi en aza indirgemiş olursunuz...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı