6500 TL bütçede Xbox One X vs Xbox One S

@Berat134 aynen oyun çıkış yılından 5-6 yıl sonra oda optimizasyon sorunları ile oynarsın. Xbox'un özel oyunu olsa da dogru düzgün. Çıkarsa PC'ye. Sonra da yapacak yorum kalmaz tabii.

PS'de de geliyor oyunlar sadece birazcık geç Xbox'a göre. Oda çok sorun yaratmaz. Ayrıca bu zamana kadar çıkaramamış bundan sonra ümitsizim.

Tamam dostum daha yorum yapmayacağım dediğim halde burayı kirletiyorsun daha konuşmak istemiyorum dediğim halde en çok PlayStation fanboyu sensin dostum uzatma en kötüsü Xbox kabul ediyorum tamam uzatma senden ricam.

@Berat134 aynen oyun çıkış yılından 5-6 yıl sonra oda optimizasyon sorunları ile oynarsın. Xbox'un özel oyunu olsa da dogru düzgün. Çıkarsa PC'ye. Sonra da yapacak yorum kalmaz tabii.

PS'de de geliyor oyunlar sadece birazcık geç Xbox'a göre. Oda çok sorun yaratmaz. Ayrıca bu zamana kadar çıkaramamış bundan sonra ümitsizim.

PS oyunları PC'ye 1-2 yıl içinde geliyor örnek olarak TLOU 2 Remastered verilebilir. Ben Xbox'un yeni konsolunun çok mantıklı olacağını düşünüyorum. Konuyu daha fazla kirletmemek gerekir evet bende katılıyorum. İyi sosyaller diliyorum.

Yani hocam 6500TL'den daha düşük veya yakın fiyatta Xbox One S'ler gördüm ve o kadar yazanı falan da olmamış, sadece cidden düşük rakamdakiler çok talep ediliyor:

Ama yalan değil, 14 bin TL'ye satmaya çalışan yüksek zekalılar ile bayağı çamur gibi olmuş piyasası. O yüzden talepleri yükselmiş olabilir, şahsen en son baktığımda herkes aynı fiyata satmaya çalışıyordu.

Hocam ucuzada bulunuyor pahalıyada çok garip bir piyasası var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı