6500 TL dolandırıldım

Xayanc

Picopat
Az önce 6.500 TL dolandırıldım ve kendimi çok kötü hissediyorum. Adama büyük ihtimal telefon numarası ve adresimde gitti.

Bir de telefonumu da satmıştım. Telefonsuz kaldım şu an çok kötü hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun başımdan geçen kısa bir olayı anlatayım, letgo üzerinden ekran kartı alacaktım 2500TL ye adam ibanı vs vs herşeyi attı sahte kargo raporu da hazırlamış bildiğin, sonra parayı gönderdim ama ne adam dolandırdı beni bende wp konuşmalarını çıkarıp savcılığa gittim. savcılık bana dedi ki karşı taraf yeterince araştırılmadığı için red edildi.

Az önce 6.500 TL dolandırıldım ve kendimi çok kötü hissediyorum. Adama büyük ihtimal telefon numarası ve adresimde gitti.

Bir de telefonumu da satmıştım. Telefonsuz kaldım şu an çok kötü hissediyorum.
Geçmiş olsun, dava açarsan vs. herhangi bir gelişmede konuyu günceller misin? Merak ettim.

Geçmiş olsun, soğuk su içebilirsiniz. Biraz daha açarsanız yardımcı olunabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl dolandırıldın? IBAN'ına para falan atıp ürünü yollamasını vs. mi bekledin?

Aynen

Karakola gidip şikayette bulunduk savcılığa ileticekler çıktıları da aldık, Yapı Kredi'ye gittik IBAN'ını verdik adamın adını soyadını aradılar adam bilmiyormuş gibi yaptı para mı gelmiş hesabıma falan dedi.

Bu tarz işlerde parayı almadan ya da paketi almadan işlem yapmayın. Kolay kolay kimse kabul etmiyor bu şekilde ama sonra böyle uğraşıyorsunuz. Sahibinden üzerinden param güvende ile satış yapsan bile adam içinden çorap çıktı diye resim atıp hem ürünü alıp hem de parasını geri alabiliyor. Lütfen çok dikkat edin alış-satış yaparken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı