6500 TL monitör önerisi

Bütçe
6500 TL

SoydanK38

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar bu 3 monitör arasında kaldım. Sizin tercihiniz hangisi olurdu? Başka monitör önerilerine de açığım.
Genelde FPS oyunları oynarım. Ara sıra dizi, film de izlerim.
Yükseklik ayarı olursa iyi olur ama illa olacak demiyorum.
Tercihim 24 inç 1080p, 144Hz üstü
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar bu 3 monitör arasında kaldım. Sizin tercihiniz hangisi olurdu? Başka monitör önerilerine de açığım.
Genelde FPS oyunları oynarım. Ara sıra dizi, film de izlerim.
Yükseklik ayarı olursa iyi olur ama illa olacak demiyorum.
Tercihim 24 inç 1080p, 144Hz üstü.
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

FPS oyunları için AOC veya Gigabyte en iyi seçenek gibi gözüküyor hem 180Hz ama hep 180'den fazla FPS alman lazım düşük alırsan ful performans kullanamazsın.

Hocam bilmediğimden soruyorum ben 140 150'de oynamak istiyorum mesela oynayamaz mıyım?

Oynarsın ama gördüğün de 150 FPS olur mesela 180Hz monitördede 300 400 FPS alsanda 180 sabit alsanda aynısını görürsün ama ne kadar çok FPS o kadar iyi. 180Hz 150FPS dense 144Hz 150 FPS daha mantıklı olur.

Son düzenleme:
Hocam bilmediğimden soruyorum ben 140 150de oynamak istiyorum mesela oynayamaz mıyım?
Oynarsin, freesync veya gsync zaten ekran yenileme hizinin altinda aktif olur. 180hz'lik bir monitorde 200 alirsan freesync devre disi kalir ve ekran yirtilmalari başlar. Ekran yenileme hizindan fazla fps alabilmenin tek mantigi latency'nin dusuk olmasi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı