6500 TL Oyun Odaklı Bilgisayar Toplama

Daha önce hiç PC toplamadım ve pek de anlamıyorum bu işlerden. GTA 5, PUBG, Rainbow Six Siege oynuyorum. Sistem önerileriniz nelerdir?
Excalibur G770 bütçene göre konfigüre edebilirsin

Tek modül 16 GB yerine 8x2 tercih edilmeliydi. RTX 2060 güçsüz bir kart RX 5600XT'ye nazaran. Daha iyisi toplanırdı çok iyi olmamış maalesef.

Anakartımın RAM slotu 2 tane ve ileride RAM takmak istersem çok zorlanırım. Ve AMD ekran kartlarının fabrika çıkışı kronik sorunlu olduğunu birçok insan söylüyor ve hepsi rahatsız.

Tek modül 16 GB yerine 8x2 tercih edilmeliydi. RTX 2060 güçsüz bir kart RX 5600XT'ye nazaran. Daha iyisi toplanırdı çok iyi olmamış maalesef.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Arada fark yok denecek kadar az

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.
Arada fark yok denecek kadar az.

Performans olarak önde hem de daha ucuz. Daha fazla para verip daha az performans alıyorsun 😀
Bu da çift slot RAM.
.

Performans olarak önde hem de daha ucuz. Daha fazla para verip daha az performans alıyorsun 😀
Bu da çift slot RAM.
.

Yalnız ben ekran kartımı indirimde 2600 TL'ye aldım.

Bakınız. Gönül isterdiki İncehesap, İtopya, QP gibi sitelerden almak fakat kredi kartına taksit seçeneklerinden dolayı bu siteyi tercih ettim.

Ek Açıklama 2020-06-19 152419.png
Ne zaman aldiniz? 2300TL idi RX 5600XT şu an 2500TL hala daha ucuz.

13.05.2020.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı