Selamlar, bu sistemi hangi siteden toplayarak paylaştınız acaba?Merhaba arkadaşlar, böyle bir sistem topladım. Bütçeyi aşmayacak şekilde sistemi daha iyi hale getirecek önerisi olan varsa yorumunu esirgemesin. Kasa olarak mb511 var elimde.
Eki Görüntüle 416645
Ramlerin linkini atar mısın?Merhaba arkadaşlar, böyle bir sistem topladım. Bütçeyi aşmayacak şekilde sistemi daha iyi hale getirecek önerisi olan varsa yorumunu esirgemesin. Kasa olarak mb511 var elimde.
Eki Görüntüle 416645
Oyun için ise borca harca gir SSD kesin sıkıştır arayaMerhaba arkadaşlar, böyle bir sistem topladım. Bütçeyi aşmayacak şekilde sistemi daha iyi hale getirecek önerisi olan varsa yorumunu esirgemesin. Kasa olarak mb511 var elimde.
Eki Görüntüle 416645
Orada yazan değerlere KDV dahil değil hocam [emoji846] siteye gelecek olursak, sinerji bilgisayar olması gerek
Çok güzel bir sistem olmuş. Önerdiğiniz ekran kartının videolarını izledim. 2060 tan daha performanslı gözüküyor. Fakat o anakart sisteme biraz düşük kalmamış mı yoksa ben mi yanılıyorum?Gayet güzel bir sistem. İşlemcini sakın 2600'e düşürme. Anakart güzel, RAM çok iyi. Gerçekten başarılı.
Naçizane daha performanslı sistem önerim:
bu sistemi hangi siteden topladınız acaba? x570 serisi anakartlar çok pahalı oluyor.6900 TL verebilecekseniz bu sistemi alın derim . Yeni nesil anakart ve ssd m2 yuksek hızlı ssd harddisk te var .
TN panelde dediğiniz gibi biraz kararmalar söz konusu olabiliyor. Renkler IPS e göre daha soluk kalıyor. Ama ms ve hz bakımından ucuza bulunabilmesi daha avantajlı. Hangisini seçeceğime tam olarak karar veremedim açıkçası. Bu arada bilgisayarda hem oyun oynayacağım hem de yazılım yapacağım.Monitör olarak düşünürsen kendi aldığım ve kullandığım TN Panelli BenQ Monitörümü önerebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.