Ders için 20 bin TL'ye tablet önerisi

TheWeeknd

Picopat
Kek günü
Daha fazla  
Merhaba, ders çalışmak için tablet alacağım. Bütçem 20.000TL aklımda Samsung S10 FE veya Honor V9 var. Siz ne önerirsiniz? Hangisi daha uzun ömürlü?

Honor Pad V9 kullanıyorum şu anlık gayet memnunum.

Hocam eksikliğini hissettiğiniz bir yönü var mı? Samsung S10 FE için özellikleri kırpılmış yorumları var Honor'a daha yakınım açıkçası.
Özellikler bakımından Honor daha iyi fakat bana kalsa ben Samsung alırdım. Kalemi olması, yazılımı vs. bakımından Samsung daha iyi tercih olur. Üstteki arkadaşın dediği gibi S10FE+ de alınabilir.

Hocam maalesef bütçeyi yükseltemem S10 FE hakkında özellikleri kırpılmış vs diyorlardı. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Doğru evet öyle bir şeyler dönmüş ancak ben yine de Samsung tercih ederdim sizin yerinizde olsam. Cihazları hakikaten kaliteli çünkü, ayrıca bugüne kadar herhangi bir Samsung ürününden aşırı şikayetçi olduğumu da hiç hatırlamıyorum.

Hocam ders için alacaksanız kalem ve klavyesi olan modellere bakın kullanmış biri olarak işleri çok kolaylaştırıyor. Samsung gayet güzel bu konuda aynı zamanda Huawei tabletlerde çok hoş klavye olsun fare olsun kalemi olsun yanında hediye olarak geliyor. Tek eksisi Google servisleri için başka uygulama kullanması.

Hocam ders için alacaksanız kalem ve klavyesi olan modellere bakın kullanmış biri olarak işleri çok kolaylaştırıyor. Samsung gayet güzel bu konuda aynı zamanda Huawei tabletlerde çok hoş klavye olsun fare olsun kalemi olsun yanında hediye olarak geliyor. Tek eksisi Google servisleri için başka uygulama kullanması.
Sırf Google için bile Samsung alırdım ben.

Hocam tablet güzel fakat not uygulaması Samsung kadar gelişmiş değil.
Hocam eksikliğini hissettiğiniz bir yönü var mı? Samsung S10 FE için özellikleri kırpılmış yorumları var Honor'a daha yakınım açıkçası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı