6500 TL Sistem Tavsiyesi

kyobey

Hectopat
Ryzen 5 3600 - 1360TL - sitem.
Gigabyte B450M DS3h - 570TL - depopark.
G.Skill Ripjaws v 8 GB 3600MHz RAM - 350TL - Vatan.
Sapphire Pulse RX 5600XT 6 GB - 2450TL - sitem.
Kingston A2000 500GB NVMe SSD - 600TL - webdenal.
Sharkoon RGB Flow kasa - 350TL - azaraks veya bitfenix pandora window siyah kasa outlet -479 TL- gitigidiyor.
Monitör: Samsung 23" 72Hz FreeSync Curved (bizdeheSAPLI-810TL)

Öncelikle kasa, monitor ve RAM konusunda bazı kararsızlıklarım var tek RAM yetecek mi? Ya da kasa ve monitörü daha farklı bir şey mi seçmeliyim fiyatını da daha fazla yükseltmek istemiyorum ayrıca limitim 5000-5500 iken 6500'lere geldik zaten bu olsun şu olsun derken :)

Ayrıca bazı arkadaşlar burada HDD ve güç kaynağı olmadığını görüceklerdr kendi elimde yeni aldığım güç kaynağı ve HDD mevcut bunları kullanmak istiyorum. Elimdekilerin özellikleri ise şöyle.
FSP 500W 85 Plus üç kaynağı.
Seagate 500 HDD.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem çok iyi, bence de ileride PSU değiştirmelisiniz ama şu an yeterli olur (60AHBC modeli olduğunu tahmin ediyorum). Bu arada özel değilse bu sistemi size biri mi tavsiye etti, ettiyse kim?

Kendisinin yakınen tanımasamda bilgisayar ile alakalı bilgilerine ilk görüşte kendi bilgiinliğini gösteren ve kanıtalayan birisi olduğunu anladım ve ondan yardım taleb ettim ve ardından buradaki forumda yoruma sundum. Sizlerden gelen yorumlarla da buradan bu kişinin ne kadar bilgili oluğu bir kere daha anladım. Peki teşekkür ederim bu sistemi toplamaya çalışacağım.

Estafurullah hocam neden küsur olsun. DH Forum'dan takemastertr Nick'li arkadaş dediniz evet ondan yardım aldim sagolsun beni kirmadan epeyde ilgilendi kendisi. Burada da kafama kasa, monitor ve RAM konusunda kararsız kaldığımdan bu soruyu tekrar yoruma açtım çünkü bende birine çok fazla soru sorarken çekiniyorum fazla meşgul etmekle :)=

Kendisi kuzenim olur, hatta bir dönem aynı nick`i kullanıyorduk 😂. Biz geçtiğimiz günlerde bir grup kurduk, buradan ben ve @Nisannn var, DH`den o ve DA ve DH`de kendini gizli tutan arkadaşlarımız var. Bizim gruptaki 6300TL oyun odaklı, kalite ağırlıklı sistem bu. İkinci el piyasası konusunda da çeşitli çalışmalarımız var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı