6500 TL Sistem Toplama

BerkerTekin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar merhaba. Bütcem maximum 6500 TL. Bir sistem toplamayı düşünüyorum ay sonuna kadar. İnternetten alısveriş yapmak istemediğim icin Vatan bilgisayardan alacağım. Rica etsem bana 6000-6500 TL'lik bir sistem önerebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan, maalesef bileşen çeşitliliğinin daha az olduğu ve fiyatlarının daha pahalı olduğu bir mağaza. Eğer oradan alma zorunluluğunuz yok ise, almayın.

Satıcılarına hiç girmiyorum... Size stoklarda ne kaldıysa, eski nesil bile olsa o parçaları sattırmak için ellerinden geleni yaparlar. Bizzat tecrübe ettim. Hatta maalesef bu forumda tecrübe eden kişiler de oldu.

Ama yok kesinlikle alacağım diyorsanız, yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Sinerji cMSI i7 7700 16GB 1TB + 240 SSD (Sıvı Soğutmalı) Ekran kartı olarak GTX 1070 seçerek belirttiğin bütçeye uygun sistemi temin edebilirsin. Veya Sinerji DCK1070ti (Asus) i5-7400 8GB 240 SSD + 1TB GTX1070ti //// Sinerji DCK1080 (Asus) i5-7400 8GB 240 SSD + 1TB GTX1080 seçeneklerden istediğin işlemciyi seçerek birde RAM takviyesi ile bu sistemlerden kafana yatanı gönül rahatlığı ile alabilirsin. Vatandan uzak dur.
Bu iki bilgisayar ekran kartı odaklı olmuş.Sadece ekran kartı kasmak bence hiç mantıklı değil.GTX 1080 veya 1070 ekran kartı yerine 1060 6GB ekran kartlı ve orta düzey bir anakart ve İ5 8600K işlemcili bir sistem seçmeni öneririm.Yoksa ileride ekran kartın diğer parçalarına göre uçuk kaldığı için diğer parçaları yükseltmek zorunda kalman kaçınılmaz olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı