6500 TL'ye ikinci el direksiyon seti önerisi

Bütçe
Bu ay 6500TL bir dahaki ay 9000-10000TL
Hocam piyasada PXN yok sıfır olarak şuan. İkinci ellerine bakabilirim o zaman.
2. el de yok hocam. Çünkü alan arkadaşların hepsi kullanıyor :) İthalatçı ilk başta az bir stok getirdi hepsi satıldı. Yılbaşından sonra yeni stoklar gelecek ama fiyatlar da artacaktır. Senin bütçeyi her türlü aşıyor. 2. elde de bir tane ilan vardı o çocuk da sıfırından pahalıya ilan açmış çakallık peşindeydi.

Pardon varmış görmemişim. V99 iyi mi bu arada?
V99 önermiyorum maalesef. Dişli bir set. Bundle olarak gözüne güzel gözükebilir oo vitesi fln da varmış diye ama çöptür. G29'a göre daha sessizdir ama uyumluluk sorunları ve teknik sorunları çok.

V900 2000 saat iyi dayanmış G29 o kadar bile dayanamayabilir :D özellikle kronik sorunlu vitesi ve pedalları cortlayabilir hocam.

2000 saat içerisinde pedal gıcırdamaları kozmetik sorunlar ve oyun desteği gibi sorunları saymazsak idare ederdi. V900'ü 2000 saat idare ettiysem G29 benim için ömürlük. (3000TL'ye sattım V900'ü :D) PXN, Türkiye'de çok popüler değil ama yurt dışında ucuza Direct Drive sistem olarak revaçta.

2. el de yok hocam. Çünkü alan arkadaşların hepsi kullanıyor :) İthalatçı ilk başta az bir stok getirdi hepsi satıldı. Yılbaşından sonra yeni stoklar gelecek ama fiyatlar da artacaktır. Senin bütçeyi her türlü aşıyor. 2. elde de bir tane ilan vardı o çocuk da sıfırından pahalıya ilan açmış çakallık peşindeydi.

V99 önermiyorum maalesef. Dişli bir set. Bundle olarak gözüne güzel gözükebilir oo vitesi fln da varmış diye ama çöptür. G29'a göre daha sessizdir ama uyumluluk sorunları ve teknik sorunları çok.
Anladım kayışlı sanmıştım. V10 kayışlı mı yoksa V10 Pro mu olması lazım? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...iyon-seti-pc-ps4-xbox-uyumlu-1279007754/detay Bunu buldum.

Anladım kayışlı sanmıştım. V10 kayışlı mı yoksa V10 Pro mu olması lazım? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...iyon-seti-pc-ps4-xbox-uyumlu-1279007754/detay Bunu buldum.
PXN'de kayışlı model yok o Thrustmaster'a özgü bir sistem. PXN'de dişli V99, Düz V10 (Pro olmayan) Direct Drive V10 Pro, VD4 ve VD6 modelleri var.

Yukarıda attığım videoda 2. set direct drivedır mesela. PXN'de onun gibi sessiz.

PXN'de kayışlı model yok o Thrustmaster'a özgü bir sistem. PXN'de dişli V99, Düz V10 (Pro olmayan) Direct Drive V10 Pro, VD4 ve VD6 modelleri var.

Yukarıda attığım videoda 2. set direct drivedır mesela. PXN'de onun gibi sessiz.
Kayışlıdan kastım sessiz mi değil mi anlamında.

Forumdan benim önerimle alan bir abimizin ufak incelemesi. V10 Pro bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Forumdan benim önerimle alan bir abimizin ufak incelemesi. V10 Pro bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baya sessiz hocam param olsa almayı isterdim. Ama bütçeye bakılırsa PXN V10 Pro satılmıyor G29 zaten millet içine edip satıyor temizini bulmak zor. Ayrıca sesli. Bir tek T150 kalıyor.

Bayağı sessiz hocam param olsa almayı isterdim. Ama bütçeye bakılırsa pxn V10 Pro satılmıyor G29 zaten millet içine edip satıyor temizini bulmak zor. Ayrıca sesli. Bir tek T150 kalıyor.

G29ları ufak arayışla temizlerini bulabilirsiniz 1 ay oynanıp dolaba kaldırılanlar çok var. Bütçeniz yetmiyorsa T150 alın G29'a bakmayın T150 gibi bir şans varken.

Baya sessiz hocam param olsa almayı isterdim. Ama bütçeye bakılırsa PXN V10 Pro satılmıyor G29 zaten millet içine edip satıyor temizini bulmak zor. Ayrıca sesli. Bir tek T150 kalıyor.
Evet sizin bütçeye yakın bir zamanda inmez bu model. O yüzden T150 bakın dedim zaten. G29'a niyetlenir gibi oldunuz o yüzden V10 Pro'yu önereyim dedim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı