6500 TL'ye iPhone SE 2020 alınır mı?

Yasar Furkan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an kullandığım telefon TCL 10L. Beni idare ediyor fakat çok memnun değilim. Kamerası olsun sarjı olsun beni mutsuz ediyor. Fakat ekran ve performans olarak bir sıkıntım yok. Arkadaşım ise yakın zamanda telefonunu değiştirdiği için eski telefonu iPhone SE'i satmayı düşünüyor. Pil sağlığı %86. Başka herhangi bir sorunu yok. Sizce alınır mı?

Gayet akıcı bir deneyim yaşarsın A13 Bionic işlemcisi var cihazda. Yani son model iPhone'ları aratmaz deneyim konusunda ama mobil veri ile 4 saat ekran süresini geçebileceğini sanmıyorum. Tek sorunu bu ve ekran kasa oranı.
Cevabınız için teşekkür ederim. Benim canımı sıkan kısımda sarj olayı. Ondan kararsız kaldım. Fakat şuanki telefonum da tam sarjdan sonra yaklaşık 4 saat ekran süresi sağlıyor bana. Kaliteli bir powerbank almak şart sanırım.

Cevabınız için teşekkür ederim. Benim canımı sıkan kısımda sarj olayı. Ondan kararsız kaldım. Fakat şuanki telefonum da tam sarjdan sonra yaklaşık 4 saat ekran süresi sağlıyor bana. Kaliteli bir powerbank almak şart sanırım.
Evet, doğru. Aktif kullanmıyorsanız sadece arada bakiyim masada dursun çağrıları açayım birini ariyim falan günü kurtarıyor ama aktif sosyal medya gezerseniz kurtarmaz.

Merhaba, şu an kullandığım telefon TCL 10L. Beni idare ediyor fakat çok memnun değilim. Kamerası olsun sarjı olsun beni mutsuz ediyor. Fakat ekran ve performans olarak bir sıkıntım yok. Arkadaşım ise yakın zamanda telefonunu değiştirdiği için eski telefonu iPhone SE'i satmayı düşünüyor. Pil sağlığı %86. Başka herhangi bir sorunu yok. Sizce alınır mı?
Arkadaşınınsa zaten uğraşmaya gerek yok. Alınır. Pil sağlığı 80%'e gelince de Rova-Deji bir pil takıp devam edersin.

@BERWAR'ın dediği gibi ben S10 veya P30'a bakardım.
Yok iPhone olsun diyorsan Batarya Deji alır devam edersin.

Ben almam. Telefonu ağır işler için veya kamera için falan kullansam da yoğun bir kullanıcı olarak, o fiyatta olsa da daha büyük bir ekran ve bataryayı tercih ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı