65000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
60-65
Gigabyte 4070 Super kullanıyorum cw durumu aynı 3070 olarak Gigabyte var ikisinde de cw sorunu var belki eagle modeli olduğundan olabilir.

Eagle modelinde kaç faz var bilmiyorum ama Gaming OC modeli ASUS ve MSI da kullanılandan daha fazla faz kullanılıyor. Muhtemelen eagle da azaltmışlardır.
 
5 bin ekleyince benim sisteme ekran kartı 4070 Ti Super oluyor. RAM'lerin frekansı artıyor. PSU kalitesi artıyor. Benim kartın modeli Galax'ın tepe modeliyken. Asusunki giriş-orta seviye modeli. Benimkinin güç kaynağı daha iyi. Benimkinin SSD ve anakartı daha iyi. 5 bin koyar benim linkteki ürünleri alırım. Tüm parçalardan kısılmış neredeyse. Benim en son attığım linkteki ürünleri alabilirsiniz. Bütçe çıkarsa Ti Super çıkmazsa yine Galax'ın ex modelini alabilirsiniz. Ex modeli alırsanız kasayı da bir üst seviye modelle değiştirebilecek bütçe kalır.
PSU ve soğutucunun linkini göremedim
 
Anladım teşekkür ederim. Ben Amazonda çalışıyorum. orada çalışan indirimim var belki söylediğiniz şekilde biraz daha fiyat düşürebilirim. ay sonuna kadar vaktim olacak o şekilde önerilerinizi dikkate alacağım. Tek tek toplamak daha pahalıya geliyor diye hiç o işe girmemiştim. dikkat edeceğim.
 

Geri
Yukarı