6500TL bütçe ile Superlight 2 alınır mı?

Bütçe
6500

CytQe

Picopat
Yer
Earth
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ana Bilgisayar (Gündelik Kullanım Oyun vs.)
MSI RTX 4070 Super Slim,
Amd Ryzzen 7 7700 AM5,
MSI BM650M AM6 DDR5,
850W 80+ Bronze,
Samsung 980Pro 2TB m2.

Monster Tulpar T7 20.8.2 Laptop (Genellikle iş 2. Bilgisayar)
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 4.70GHZ; 45W
NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12
17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS
32GB DDR4 3200MHz
1TB M.2 SSD PCIe 4.0 x4
2 Adet Disk Desteği (2x M.2 SSD)
Merhaba arkadaşlar, 6500 TL civarında bir bütçem var ve Logitech G PRO X Superlight 2 almayı düşünüyorum. Genelde FPS türü oyunlar oynuyorum, bu yüzden performans açısından bu fareyi tercih etmeyi planlıyorum. Logitech'in baba marka olduğunu düşünüyorum, ayrıca ekipmanlarımla da uyumlu olacağını tahmin ediyorum.

Ne almalıyım aslında başlığı Mouse Önerisi tarzında da açmıştım ama galiba 2 soru yöneltilmediği için düzeltme yapmışlar.
Bunlara bakabilirsin hocam.

kesinlikle bu arkadasa katılıyorum beast x'de alınabılır gercekten cok iyi bir mouse hafifliği olsun sensoru olsun logi superlıght 2 reklam urunudur.

kesinlikle bu arkadasa katılıyorum beast x'de alınabılır gercekten cok iyi bir mouse hafifliği olsun sensoru olsun logi superlıght 2 reklam urunudur.
Ben hafifliğin bir önem arz ettiğini düşünmüyorum Kaliteli Sensör olması benim için daha ön planda.

Lamzu sade duruyor hocam diğer boşluklu tarzda olsun şekilli şukullu şeyleri sevmiyorum, bir de Wraith baktım ama çok da güvenmek istemiyorum W75 kullanıyorum parasını hak etmediğini düşünüyorum.

Ben hafifliğin bir önem arz ettiğini düşünmüyorum Kaliteli Sensör olması benim için daha ön planda.

Lamzu sade duruyor hocam diğer boşluklu tarzda olsun şekilli şukullu şeyleri sevmiyorum, bir de Wraith baktım ama çok da güvenmek istemiyorum W75 kullanıyorum parasını hak etmediğini düşünüyorum.
Hocam W75 Wraith'in kendi ürettiği ürün parasını ben de hak etmediğini düşünüyorum. Lamzu olan alınır ancak.

Merhaba arkadaşlar, 6500 TL civarında bir bütçem var ve Logitech G PRO X Superlight 2 almayı düşünüyorum. Genelde FPS türü oyunlar oynuyorum, bu yüzden performans açısından bu fareyi tercih etmeyi planlıyorum. Logitech'in baba marka olduğunu düşünüyorum, ayrıca ekipmanlarımla da uyumlu olacağını tahmin ediyorum.
İyi farede 6500 çok, arada 5300 e düşüyor ozaman al

Lamzunun 5000 tlye muadilleri var onlara bak.

İyi farede 6500 çok, arada 5300 e düşüyor ozaman al

Lamzunun 5000 tlye muadilleri var onlara bak.
Lamzu'nun muadili nasıl oluyor hocam Mouse zaten 5000Tl öneriniz varsa sıkıntı yaşatmayacak marka linkini atarsanız çok sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı