6500TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Tabii ki yok. 1600 AF vs 2600 yazın bakın isterseniz. Neredeyse aynılar.
1600 AF 2.nesil teknolojisiyle üretilmiş yani bir bakıma 2600 zaten.
Almadan önce Sinerji'ye sorun ve normal 1600 değil, 1600 AF (12nm) versiyonu olduğunu teyit edin.

Merhabalar ben de son 1-2 hafta içerisinde indirimli ürünler kovalayarak aldığım parçaları ve sistemi yazayım, belki sizin için fiyat konusunda yardımcı olacaktır.

İŞLEMCİ : RYZEN 5 3600 1250tl (incehesap cuma günü gaming gecesi)
ANAKART : MSI B450M-A PRO MAX 468 tl (vatan kdv indirimi)
BELLEK : Corsair Vengeance 8gb 3000mhz 285tl (incehesap cuma günü gaming gecesi)
Ekr KART : GTX 1660 SUPER GAMING 2031 tl (vatan kdv indirimi)
SSD : 240 GB kingston sandisk 260 tl ( hepsiburada üzerinden mobil alıverişele -25 tl indirimli )
KASA PSU : carbide - spec delta 800 tl ( qp bilişim )

TOPLAM : 5100 tl ,

Not : Bu sisteme bir adet 8gb ram daha almam lazım. Ayrıca 144 hz bir monitör ile belirttiğiniz bütçeyi aşar. Sadece fiyatlar konusunda bilginiz olsun diye. Benim dizdiğim sistemde işlemciyi ryzen 5 1600 af yaparsanız ( şu an 800 tl) işinizi görecektir.

Size diyen kişi yanlış demiş, normal bir kullanıcı için M.2 SSD gereksizdir, SATA ile arasındaki hızlılık farkı fark edilmiyor bile, ben kendim deneyimledim. İnternetten de testlerini izleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 541548
Veya.

Bu sistemi düşünmeyin bile.
Kronik sorunlu SSD.
C4 PSU. :D.
1600 AF 2600'le neredeyse aynı ve 200TL daha ucuz. 2600 koymak bütçe şişirmektir sadece.
Son olarak, TN panel bir monitöre o para verilmez. O paraya IPS panel 144Hz monitörler var.

Hocam neden boş yapıyorsunuz yorumlarınızı kendinize saklayın eğer bir öneriniz varsa yazın yazdıklarıma zıplamayın anlamsız şekilde. Önerdiğim ürünler sürekli müsterilerime verdiğim ürünler hiçbir tane geri dönüş olmadı ister alır kişi ister almaz kendi bilir. Postlarıma boş yapmayın rapor edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar böyle bir sistem düşündüm sizden ve çevremdeki arkadaşlarım ile fikir paylaşımlarımdan sonra sizce bu sistem üzerinde darboğaz denilen şey olur mu yada arma gibi optimizasyon sorunu olan bir oyunda problem yaşar mıyım? Birde Psu ve Kasa anlamında fiyat performans ürünleri bulamadım. Totalde bü ürünler 6554 TL çıkıyor 7000 in üzerine çok çıkmadan eğer bu sistem sizinde kafanıza yatarsa hangi psu ve kasayı tercih etmeliyim?

SSD

RAM

ANAKART

İŞLEMCİ

EKRAN KARTI

MONİTÖR

@hasanersu7
SSD'yi değiştirin, sorunlu bir SSD o.
Bir de TN panel bir monitöre o para verilmez. 165Hz zaten biraz yüksek kalıyor ekran kartınıza. VA panel 144Hz çok daha iyi olacaktır görüntü kalitesi bakımından.
Kasa + PSU olarak bunu öneririm.

@hasanersu7
SSD'yi değiştirin, sorunlu bir SSD o.
Bir de TN panel bir monitöre o para verilmez. 165Hz zaten biraz yüksek kalıyor ekran kartınıza. VA panel 144Hz çok daha iyi olacaktır görüntü kalitesi bakımından.
Kasa + PSU olarak bunu öneririm.
Hocam bu monitörü kullaniyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı