6500TL Sistem Toplama

Profesyonel yada ciddi bir oyuncu değilse haklısınız.

Kardeşi büyük ihtimalle eğlence amaçlı oynayacak. 1ms'e çıksak fiyat için ya hz düşüreceğiz, ya daha kötü marka seçeceğiz, ya düz ekran alacağız ya da fiyatı en az 250-300 TL yükselteceğiz.

En azından Samsung + 144Hz + kavisli ekran = 1300 TL aradan çıkarsa 5200 TL ile daha sağlıklı bir sistem toplanır :)

Kardeşi büyük ihtimalle eğlence amaçlı oynayacak. 1ms'e çıksak fiyat için ya hz düşüreceğiz, ya daha kötü marka seçeceğiz ya da fiyatı en az 250-300 TL yükselteceğiz.

En azından Samsung + 144Hz + kavisli ekran = 1300 TL aradan çıkarsa 5200 TL ile daha sağlıklı bir sistem toplanır :)
Haklısınız. F/P açısından iyi ancak bence 1ms almalı.

Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize kardeşim kız, Sims falan oynuyor bu karantina döneminde başımın etini yedi, bilgisayar diye...
Öyle e-spor falan işi olmaz

Sistemde ki kasa iyi midir hava akışı vs.
Çatı katında oda yazın çok sıcak oluyor

O sistem monitörsüz 6500 civarı yapıyor ayrıca kasa bir kız için aşırı çirkin. Sims oynayan kardeşinin RTX 2060 ile işi olacağını düşünmüyorum. Ekran kartını 1650 Super seviyesine rahatlıkla indirebilirsin oldukça yeterli ve güçlü bir kart.

Şu şekilde monitör dahil tam 6500 TL yapıyor. Beyaz Corsair kasa hem kız kardeşin için daha estetik hem de hava akışı + kalitesi çatı katı için uygun, ucuz ve çirkin bir kasa tercih etmedim bu yüzden. Sistem oynayacağı tüm oyunlarda uzun süre maksimum performans verir, monitörü de çok güzel daha önce söylediğim gibi.

Kısaca Sims vb. oynarken mutlu olan genç bir kızın ihtiyacı ve beğenisi bizimkilerden farklı olur. Benim kız kardeşim ve 6500 TL limitim olsa bu şekilde toplardım.

İşlemci

Ekran kartı

SSD

Ram

Anakart

Kasa - Renk Beyaz

Monitör

Güç kaynağı (Alternatiflere bakabilirsin)

Kasanın videosu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı