Hz değerleri farklı mı monitörlerin?Ben şahsen 4ms'den , 1ms'e geçtim ve farkı hissediyorum.
Profesyonel yada ciddi bir oyuncu değilse haklısınız.
Hz değerleri farklı mı monitörlerin?Ben şahsen 4ms'den , 1ms'e geçtim ve farkı hissediyorum.
Yok ikiside 144Hz hatta şuan ki ile genelde 120Hz oynuyorum.Hz değerleri farklı mı monitörlerin?
Bende 1 ve 5 MS arasında ki farkı denedim. Hiçbir fark yoktu açıkçası. Algılarınız mı kuvvetli diyeyim bilemedimYok ikiside 144Hz hatta şuan ki ile genelde 120Hz oynuyorum.
Hangi parça kalitesiz?Hocam parçalar kalitesiz, kaliteli toplamak istenirse 1600Super'li bir sistem toplanabilir o fiyata. Monitör dahilmiş zaten, o sistem gitmez arkadaşa.
Haklısınız. F/P açısından iyi ancak bence 1ms almalı.Kardeşi büyük ihtimalle eğlence amaçlı oynayacak. 1ms'e çıksak fiyat için ya hz düşüreceğiz, ya daha kötü marka seçeceğiz ya da fiyatı en az 250-300 TL yükselteceğiz.
En azından Samsung + 144Hz + kavisli ekran = 1300 TL aradan çıkarsa 5200 TL ile daha sağlıklı bir sistem toplanır![]()
Sistemde ki kasa iyi midir hava akışı vs.
Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize kardeşim kız, Sims falan oynuyor bu karantina döneminde başımın etini yedi, bilgisayar diye...
Öyle e-spor falan işi olmaz
Sistemde ki kasa iyi midir hava akışı vs.
Çatı katında oda yazın çok sıcak oluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.