S 

Silinen üye 311895
Ziyaretçi
Donanımdan anlamayan, mining için yatırıma giren tipleri ürkütmek için uyarı kısaca.
Hocam bende aslında ürkütmek için attım

Donanımdan anlamayan, mining için yatırıma giren tipleri ürkütmek için uyarı kısaca.

Evet stok yeniliyorlar, az önce son 1 tane kalmıştı. Şu an 15 tane olarak gözüküyor.Bittiğini gözümle gördüm hocam tekrar stoklara gelmiş olmalı eğer sitede sıkıntı olmadıysa.
Normal fiyattan satıyorlar zaten millet ucuz diye yüklenmiştir.Evet stok yeniliyorlar, az önce son 1 tane kalmıştı. Şu an 15 tane olarak gözüküyor.
Bunlardan kötüsüne bakma derim. Arada sırada indirime giriyorlar acele yoksa beklenebilir.Merhaba, B550 en ucuz anakart nedir acaba? B450 için alsam üzer mi sizce? Maksat 6600XT alana kadar idare etmek.

Ben en iyisi RX 560 ile idare edeyim, indirimde bakayım bunlara. Teşekkür ederim.Bunlardan kötüsüne bakma derim. Arada sırada indirime giriyorlar acele yoksa beklenebilir.

MSI B550M PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.012,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com

Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rica ederim. İdare edip 6600xt alacaksanız daha mantıklı olabilirBen en iyisi RX 560 ile idare edeyim, indirimde bakayım bunlara. Teşekkür ederim.
Evet mantıklı, işlemcin ve anakartın PCIE 4 destekliyor. RX570'e göre daha iyi performans alırsın.Sapphire Nitro + Rx570 4 gb karttan buna geçmek mantıklı mıdır arkadaşlar? Anakartım MSI B550 Gaming Edge Wifi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.