650W-750W PSU önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

equo124

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar DeepCool 650W PSU vardı bozuldu şimdi yeni PSU alacağım. Kalite ve sessizlik ön planda benim için ekran kartım RX6700 işlemcim i3 12100F ekstra sıvı soğutmam filan yok zaten PSU kasa ile birleşikti 5 7 fan vardı bütçem 3 4 arası.

3-4 bin bütçe için mantıksız bir model.
@equo124 Yeni bir model olsun, 12VHPWR kablosu olsun dersen bunu, verimlilik önemli, Platinum sertifikası olsun, beni uzun vadede yarı yolda bırakmasın diyorsan bunu tercih edebilirsin.

Sen neden her attığım yorumumu kötülüyorsun aero cool psuların çoğu iyi ayrıca senin attığın markaları ilk kez duyuyorum hem adam 750-650 watt demiş sen 850 watt atmışssın yeter be her attığım yorumu kötülemesen ölürmüsün tamam eleştirmek güzeldir de bu yorumun benim attığım (sözde)kötü psudan bile daha kötü ayrıca bu markalara high power işte delta fena değil diyor

Sen neden her attığım yorumumu kötülüyorsun aero cool psuların çoğu iyi ayrıca senin attığın markaları ilk kez duyuyorum hem adam 750-650 watt demiş sen 850 watt atmışssın yeter be her attığım yorumu kötülemesen ölürmüsün tamam eleştirmek güzeldir de bu yorumun benim attığım (sözde)kötü psudan bile daha kötü
Özellikle senin yorumun olup olmamasına bakmıyorum eleştirmek için. Ayrıca attığım iki markayı da bilmemen kusura bakma ama senin bilgisizliğin, Delta da High Power da güç kaynaklarında öncü markalar.
Adam 650-750W istemiş diye 850W önersem bilgisayarı mı yanacak? Kullanamayacak mı? Elbette hayır. Bütçesi dahilinde daha iyi önerilerim olduğu için attım, bu normal. Sen ise gidip 4000 bütçeye 1600 liralık giriş seviye ve 80+ sertifikası bile olmayan bir model paylaşmışsın, sence mantıklı mı?

...aero cool psuların çoğu iyi
Ancak o "çoğu" model haricinde düşünürsek VX Plus iyi bir seri değil maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bu konu hakkında tartışmak gereksiz 850W psu gereksiz olur hem ben bilmiyorsam bile nazik bir dille söyleyebilirsin.

Özellikle senin yorumun olup olmamasına bakmıyorum eleştirmek için. Ayrıca attığım iki markayı da bilmemen kusura bakma ama senin bilgisizliğin, Delta da High Power da güç kaynaklarında öncü markalar.
Adam 650-750W istemiş diye 850W önersem bilgisayarı mı yanacak? Kullanamayacak mı? Elbette hayır. Bütçesi dahilinde daha iyi önerilerim olduğu için attım, bu normal. Sen ise gidip 4000 bütçeye 1600 liralık giriş seviye ve 80+ sertifikası bile olmayan bir model paylaşmışsın, sence mantıklı mı?

Ancak o "çoğu" model haricinde düşünürsek VX Plus iyi bir seri değil maalesef.
Tamam kardeşim haklısın haklısın çok haklısın sen her şeyi biliyorsun hem sertifika her şey DEĞİL

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam kardeşim haklısın haklısın çok haklısın sen her şeyi biliyorsun hem sertifika her şey DEĞİL
Sertifika her şey değil, ancak bu bütçede sertifikasız PSU kullanmak aptallıktan başka bir şey de DEĞİL.
Ayrıca övünmek gibi olmasın ama senden daha bilgili olduğumu düşünüyorum, en azından dandik bir model atıp karşı tarafı suçlamıyorum :)

Kardeşim bu konu hakkında tartışmak gereksiz 850W psu gereksiz olur hem ben bilmiyorsam bile nazik bir dille söylüyebilirsin
850W gereksiz olacaksa daha ucuza daha kaliteli 750W da alabilir. Bütçesi bu kadar diye bütçesine göre mantıklı öneride bulunmak suç mu? 2500 lira civarına kaliteli 750W da alabilir, kendi tercihi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı