ProxyGG
Hectopat
Daha fazla
Bunu hangi güç kaynağını okursan oku görürsün. Evinde topraklama yoksa, güç kaynağını abartılı yüklerde kullanacaksan sorumluluk bizde değil diyorlar kısaca. Senin sistemin bu haliyle çok çok az güç tüketir, ileride de RTX 3090 basıp maksimum overclock yapmayacaksan senlik bir hata çıkmaz.
Topraklama var. 3-4 ayda bir bile kesilmiyor elektrik. Çok nadir kesiliyor o zaman gönül rahatlığı ile alıyorum. Çok uğraştırdım kusura bakmayın
Bunu hangi güç kaynağını okursan oku görürsün. Evinde topraklama yoksa, güç kaynağını abartılı yüklerde kullanacaksan sorumluluk bizde değil diyorlar kısaca. Senin sistemin bu haliyle çok çok az güç tüketir, ileride de RTX 3090 basıp maksimum overclock yapmayacaksan senlik bir hata çıkmaz.
Topraklama var. 3-4 ayda bir bile kesilmiyor elektrik. Çok nadir kesiliyor o zaman gönül rahatlığı ile alıyorum. Çok uğraştırdım kusura bakmayın
@kino, haklı. Bu tür içeriklere rastlamanız çok doğal. Benim size önerim UPS almanızdır. Eğer bulunduğunuz yerde elektrik bazlı sorunlar sık yaşanıyorsa gerekliliktir hatta.
Vallahi o kadar sık kesilmiyor. O zaman gözü yumup Core Reactor alıyorum. Herkese yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler
N11 satıcısı satış sonrası servis kısmında en az 2 yıl garanti yazmış ROG psu gibi olmasın muhabbet
MSI b 550 m Pro VDH var bende 20 pin saydım PSU 22 veya 24 saydım sabah kafasıyla. E nasıl olacak şimdi ben anlamadım.
Güç kaynağı 24 pin ATX diyor İncehesap'ta anakarta da 24 pin diyor ama resme bakıp saydım 24 değil ben anlamadım.
Son düzenleme: