650W-750W PSU önerisi

Recelrog

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bir günde çok sık elektrik kesintilerinden dolayı bilgisayarın anakartı bozuldu ve PSU değiştirmeye karar verdim kaliteli korunaklı bir PSU önerisi arıyorum.
Önceden kullandığım: Xigmatek 650 en4233.
Bütçe: 3000-5000 bandında.

Bu iki model sizce nasıldır? Ya da başka öneri?

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-19_192658294.png
    resim_2025-04-19_192658294.png
    132,8 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba,
Bir günde çok sık elektrik kesintilerinden dolayı bilgisayarın anakartı bozuldu ve PSU değiştirmeye karar verdim kaliteli korunaklı bir PSU önerisi arıyorum.

https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...olii_6DJjavXVhpyEmWghVZ9TVds7c0BoCj5cQAvD_BwE k ya çıkmama gerek yok bence FSP Hydro işini görür ama sağlam bir şey almak istiyorum dersen bunu al çok güzel bir PSU.

Onu da düşünüyorum ama PSU bir kere elektrik sızdırdıysa onu da değiştireyim diyorum, içim rahat etmiyor.
Anlıyorum ama kaliteli psu alınca bozulmaz diye bir kural yok, teknoloji işi şans işi. Şimdi alırsın güzel bir psu bir bakmışsın 2 haftaya bozulmuş.

https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...olii_6DJjavXVhpyEmWghVZ9TVds7c0BoCj5cQAvD_BwE k ya çıkmama gerek yok bence FSP Hydro işini görür ama sağlam bir şey almak istiyorum dersen bunu al çok güzel bir PSU.
Redditte bunu önermiyor kimse.

Anlıyorum ama kaliteli PSU alınca bozulmaz diye bir kural yok, teknoloji işi şans işi. Şimdi alırsın güzel bir PSU bir bakmışsın 2 haftaya bozulmuş.

Reddit'te bunu önermiyor kimse.

Kendim 1 sene kullandım şu an aktif olarak başka arkadaşım da kullanıyor gayet memnun kalmıştık ikimizde ve PSU gördüğüm en sessiz çalışan PSU'lardan biri.

Merhaba,

Kral bir tane ups alsana o zaman.

Adam sürekli elektrik kesiliyor yazmış, ups önerdim diye olumsuz atmışlar xD.
Adam PSU istemiş UPS'mi?

@610052 Hocam şu piyasada kaliteli bir UPS ne kadar biliyor musunuz? Kaliteli UPS'ye o kadar baymak yerine gider ben asus prime AP750 GOLD+ alırdım biliyor musunuz? Ayrıca elektrik masraflarından bir habersiniz galiba.

Son düzenleme:

Adam PSU istemiş UPS'mi?

@610052 Hocam şu piyasada kaliteli bir UPS ne kadar biliyor musunuz? Kaliteli UPS'ye o kadar baymak yerine gider ben asus prime AP750 GOLD+ alırdım biliyor musunuz? Ayrıca elektrik masraflarından bir habersiniz galiba.
Senle hiç tartışamam, mantıklı düşünmüyorsun. Adam sürekli elektrik gidiyor ve bu yüzden anakart bozuldu yazmış, sence önermiş olduğun giriş seviyesi Asus psu bu durumdan koruyacak mı?

Bu adamın yapabileceği mantıklı iki şey var şuan, ya bir tane korumalı voltaj regulatörü alacak yada paraya kıyıp ups. Elektrik faturasından haberim var ama bu konu ile alakası ne onu anlamadım.

Senle hiç tartışamam, mantıklı düşünmüyorsun. Adam sürekli elektrik gidiyor ve bu yüzden anakart bozuldu yazmış, sence önermiş olduğun giriş seviyesi Asus psu bu durumdan koruyacak mı?

Bu adamın yapabileceği mantıklı iki şey var şuan, ya bir tane korumalı voltaj regulatörü alacak yada paraya kıyıp ups. Elektrik faturasından haberim var ama bu konu ile alakası ne onu anlamadım.
Hocam şu an ayaklarımla klavyeye rastgele vursam daha doğru konuşurdum. Elektrik faturaları dezavantaj + asusun bu modelinde elektrik kesintisine karşı sorun çıkarmaz.

Hocam şu an ayaklarımla klavyeye rastgele vursam daha doğru konuşurdum. Elektrik faturaları dezavantaj + asusun bu modelinde elektrik kesintisine karşı sorun çıkarmaz.
Konu takibini bırakıyorum hocam ben gidip öbür konulara bakacağım, yoksa kromozom artışı yaşanacak bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı