650W 80+ PSU 3070 Ti çalıştırır mı?

• Konuyu başlatan mitin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 612
4070 Ti içinde yeterli olur.

Bütçe 2-3K zorlanamaz mı?

Düşüncem maaşımı biraz daha fazla biriktirip alabilirim.

25K bütçede mi? 4070 varken neden 3070

25K bütçede mi? 4070 varken neden 3070 Ti?
Haklısın şimdi baktım FPS testi daha iyiymiş.

4070 ti almaya karar verdim yardımınız için teşekkürler herkese.28k ya alırım.

Son düzenleme:
Sadece ''saf'' performansa bakılarak ekran kartı almak bu dönemde pek mantıklı değil. Güç tüketimi, barındırdığı teknolojiler de ön plana çıkıyor.

Güç tüketimi bakımından 4000 serisi, 3000 serisine göre çok daha verimli. Daha az güç tüketerek daha iyi performans sunuyor.

Sadece ''saf'' performansa bakılarak ekran kartı almak bu dönemde pek mantıklı değil. Güç tüketimi, barındırdığı teknolojiler de ön plana çıkıyor.

Güç tüketimi bakımından 4000 serisi, 3000 serisine göre çok daha verimli. Daha az güç tüketerek daha iyi performans sunuyor.
Evet inceledim şimdi sağolun .Güvenli bir site bakıyorum 4070ti için bulamazsam tanıdık bilgisayarcıya aldıracam.

Evet inceledim şimdi sağ olun. Güvenli bir site bakıyorum 4070 Ti için bulamazsam tanıdık bilgisayarcıya aldıracağım.
Mahalle bilgisayarcılarına iş yaptırılmaz. Gamemar veya GarajOnline'a güvenemiyorsanız buradan alın.
Ki zaten GarajOnline satıyor bunu da.

4070 almayı düşünürseniz bu modeli öneririm. Aynı fiyat bandındaki kartlar f/c/b tier soğutmaya sahipken bu model a seviye soğutmaya sahip. Geçenlerde 19000TL'di. İndirime tekrar girer mi bilmiyorum ancak beklenebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı