650W güç kaynağı i7-14700F için yeterli olur mu?

dogknakgn

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast 32gb (4x8) 3200mhz CL16
Anakart
Asus Prime B760M-A D4-CSM
Merhaba, yakin zamanda sistemimi guncelledim. Ekran kartini yukselttim ancak islemciye dokunmadim. Simdi de sanki islemci biraz zayif kalıyor gibi geliyor ve onu da yukseltmek istiyorum. i7-14700F almayi dusunuyorum. Ancak guc kaynagim buna yeter mi emin olamiyorum. Guncel sistemin linki asagida:

Pcpartpicker part list:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yakin zamanda sistemimi guncelledim. Ekran kartini yukselttim ancak islemciye dokunmadim. Simdi de sanki islemci biraz zayif kalıyor gibi geliyor ve onu da yukseltmek istiyorum. i7-14700F almayi dusunuyorum. Ancak guc kaynagim buna yeter mi emin olamiyorum. Guncel sistemin linki asagida:

Pcpartpicker part list:

Sistemde kullandığın ve kullanmak istediğin donanımları ve PSU modelini belirtir misin?

5060 ti ile birlikte bu işlemciye 650w düzgün bir psu rahatlıkla yetecektir.

Sistemde kullandığın ve kullanmak istediğin donanımları ve PSU modelini belirtir misin?
Anakart: asus prime b760m-a d4-csm

islemci: intel i5-12400f

islemci sogutucu: msi mag coreliquid e240

ekran karti: asus dual oc rtx 5060ti 16gb

ram: kingston fury beast 32gb (4x8gb) 3200mhz cl16

depolama: samsung 990 pro 2tb, mld300 1tb m2 ssd

psu: thermaltake 80+ bronze 650w

Pcpartpicker part list:
Yeterli olmalı, PSU kalitesine de bağlı hocalarım daha iyi bilir. 220W PL2 değeri var işlemcinin 5060ti da zaten 180w TDP. Diğer parçalara 50-100w arası diyelim. Cihaz tam yükte 500w sınırına yaklaşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı