Hocam neden VX650 yerine ikinci el bir PSU daha mantıklı bana bunu açıklar mısınız? İki yıl garantili bir PSU yerine ikinci elden temiz bir CX600 mantıklı mı?Aynı fiyata ikinci el kaliteli az kullanılmış bir PSU daha mantıklı olur.
Hocam neden VX650 yerine ikinci el bir PSU daha mantıklı bana bunu açıklar mısınız? İki yıl garantili bir PSU yerine ikinci elden temiz bir CX600 mantıklı mı?Aynı fiyata ikinci el kaliteli az kullanılmış bir PSU daha mantıklı olur.
Hocam neden VX650 yerine ikinci el bir PSU daha mantıklı bana bunu açıklar mısınız? İki yıl garantili bir PSU yerine ikinci elden temiz bir CX600 mantıklı mı?
Kullanmadığımı nerden biliyorsun?Garantili olsa bile bu adam PSU sök tak ile mi uğraşsın, kaldı ki zaten diğer parçalar zarar gördükten sonra garantinin pek değeri yok. 1 sene civarı kullanılmış bir PSU sıkıntısızdır o PSU 6 sene de gider 8 sene de gider. Kullanmadığınız şeyin arkasında bu kadar durmayın.
Kullanmadığımı nereden biliyorsun?
Boş muhabbete gerek yok kullandıysanız kullandım deyin.
Topladığım, sattığım çokça sistemde kullandım. Yeri geldiğinde W değeri ucu ucuna kurtarıyordu ama daha hiçbir sorununu görmedim o PSU'ların. Benim hazırladığım sistemlerde bir sorun çıkmadıysa diğerlerinde çıkmaz diye bir kaide yok ama tek öneren ben değilim.
Ve ikinci elde donanımı kaliteli ve garantili bir PSU bulmadıkça sıfır bir PSU'dan vazgeçmem (her PSU için geçerli değil). Bu fiyat bandında satılan iyi markaların PSU'ları genelde eski üretim oluyor. Atttığım CX600 2013 üretim mesela.
Ama yine de fikrinize saygı duyuyorum.
Bu arada bahsettiğim seri VXP-400, 500 ve 600.
Topladığım, sattığım çokça sistemde kullandım. Yeri geldiğinde W değeri ucu ucuna kurtarıyordu ama daha hiçbir sorununu görmedim o PSU'ların. Benim hazırladığım sistemlerde bir sorun çıkmadıysa diğerlerinde çıkmaz diye bir kaide yok ama tek öneren ben değilim.
Ve ikinci elde donanımı kaliteli ve garantili bir PSU bulmadıkça sıfır bir PSU'dan vazgeçmem (her PSU için geçerli değil). Bu fiyat bandında satılan iyi markaların PSU'ları genelde eski üretim oluyor. Atttığım CX600 2013 üretim mesela.
Ama yine de fikrinize saygı duyuyorum.
Bu arada bahsettiğim seri VXP-400, 500 ve 600.
Ben 2000 liraya FSP Hydro k Pro 850W buldum bu sene, arkadaş ta güzel bir model bulabilir. Toplayıp sattığınız sistemlerde sonradan bir sıkıntı çıksa size dönüş yapmazlardı diye düşünüyorum sonuçta satılmış gitmiş. Sonuç olarak bahsettiğimiz PSU düşük sınıf kalitesiz bir PSU ve PSU konusunda risk alınmaz. Yüksek ihtimal "2-3 ay her türlü dayanır sonra benden çıkar zaten" kafasıyla en ucuz PSU'yu yapıştırıp daha yüksek kâr ile satıyorsunuz, sonra da kendi sisteminizde benim önerdiğim gibi Zalman PSU kullanıyorsunuz![]()
Bildiğim kadarıyla vermiyorlar. Bahsettiğiniz garantiyi veren bir firma var mı?Sormayı unuttum, bahsettiğiniz garanti servisi olası bir parça hasarında hasar gören parçaları karşılıyor mu? Çünkü karşılamıyorsa yemişim garantisini, öyle garantiyi ne yapsın adam.
Bu güldürdü işte. İnsanlara VX serisi önerirken de ucuz PSU önerip Teknobiyotik'den satış payı alıyorum zaten.
Emin ol iki katı fiyata sıfır Aerocool olsa Aerocool alırdım. Daha fazla tartışmayacağım.
Bildiğim kadarıyla vermiyorlar. Bahsettiğiniz garantiyi veren bir firma var mı?
Elinizdeki 500W PSU modeli ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.