500W o sistem için yeterli, 12v gücünde aşırı kayıp yoksa sorun olmaz, ayrıca o PSU'lar alınmaz 2000TL civarına çıkmak lazım.
Vallahi kutusu falan hiçbir şey yok sadece bronz sertifikali mavi bir kutusu vardi ismini hatirlamiyorum Game bir şeydi.
Aerocool Cylon AE-CYLNP600 RGB 600 W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
85 verimliliği var ayrıca Bronze.
Kardeş adamın bütçesi yok ne diyelim niye bütçen yok mu diyelim.
@A1peren hocam sistem sattığınızı söylemiştiniz, satış başı ne kadar kâr ediyorsunuz? Ben de alım satım ile ilgileniyorum merakımdan sordum.
Kâr oranı bilgisayar parçalarını ne kadar ucuza getirdiğinize bağlı oluyor. Yeri geldiğinde ölücülük yapıp dip fiyattan almak gerekiyor. Ben genelde işlemci, SSD ve RAM'leri AliExpress'ten ilk indirim kampanyası ile alıyordum. Bir X3430 32 liraya denk geliyordu mesela. Bir de ikinci el parçaları elden almak daha mantıklı oluyor çünkü Param Güvende bedeli işin içine girince kâr büyük oranda düşüyor. Şu an satış yapmıyorum ama yaptığım zamanlar sistem başına 600 civarı kâr çıkıyordu. O zamanlar bir RX 460 alınıyordu. Çok fazla satış yapmadım ama hem sevdiğimden hem de ek gelir olması açısından girmiştim bu işe. Şu an AliExpress fiyatları o kadar uygun mu bilmiyorum. Belki eskisi kadar kâr yapılmayabilir.
Anladım hocam, benim de bir cihaz üzerine alım satım yapma planım var, burada söylemeyeyim rakip oluşmasın durduk yere![]()
Gerçekten kâr yapacağın bir ürünse güzel. Şimdiden iyi satışlar dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.