650W PSU'lu sistem için ekran kartı önerisi

brkayet

Hectopat
Daha fazla  
6700XT sahibiyim. Aklımda RTX 5070 veya RX9070 ekran kartları var. PSU yükseltmek istemiyorum o yüzden sınırlarımı ekran kartı alarak zorlayacağım. Sadece oyun oynamak için değil Render'da yapacağım için bu iki kart arasında kaldım. 5070'nin watt kullanımı daha az olduğu ona daha sıcak bakıyorum fakat önerilere açığım.

Sistem özellikleri.
  • H610M anakart.
  • i5 12400F.
  • 16 GB RAM.
  • 6700XT ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
4070 Super tam uygun ama 5000 serisi istiyorum diyorsanız 5070 uygundur hocam

İşlemciniz söylediğiniz ekran kartlarını kaldırmaz ve darboğaz yapacaktır. Öyle bir işe girecekseniz işlemci de değiştirmeniz gerekiyor zaten.

Evet işlemci darboğaz yapacaktır

İşlemciniz söylediğiniz ekran kartlarını kaldırmaz ve darboğaz yapacaktır. Öyle bir işe girecekseniz işlemci de değiştirmeniz gerekiyor zaten.
2K Monitörüm var söylemeyi unutmuşum,5070 2K da fazla darboğaz yapmıyor diye biliyorum,yanlış mıyım?

6700XT sahibiyim. Aklımda RTX 5070 veya RX9070 ekran kartları var. PSU yükseltmek istemiyorum o yüzden sınırlarımı ekran kartı alarak zorlayacağım. Sadece oyun oynamak için değil Render'da yapacağım için bu iki kart arasında kaldım. 5070'nin watt kullanımı daha az olduğu ona daha sıcak bakıyorum fakat önerilere açığım.

Sistem özellikleri.
  • H610M anakart.
  • i5 12400F.
  • 16 GB RAM.
  • 6700XT ekran kartı.

2K da biraz daha iyi olur ama işlemci değişimi her türlü ileride lazım olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı