Steam 66 dolara oyun önerisi

Forza Horizon 5, Resident Evil 4 remake öneririm. Helldıvers 2 ve Stalker 2 pahalı olsa da alınır.

Forza 5 var Resident Evil 4 bakacağım helldivers 2 fazla bakmadım ama tekrar bakarım Stalker 2 bakacağım.

3Ü önermeyen kısa olduğu için ya da beceremediğinden önermez gayet güzel bir oyun ben severek oynamıştım 😀. Last of Us önerebilirim.

Last of Us part ı ve part II var hocam.

Witcher 3 hiç beğenemedim maalesef.

7 var 3 önerilmiyor fazla 2 ve 4 bakacağım hocam belki alırım.

Bence RE Village'a da bakın derim. Şahsen ben RE4 remakeinden daha çok beğenmiştim hikayesi ve oynanışı çok içine çekmişti. RE2 çok bulmacalarda dolu onda bulmacadan baymıştım ki bulmacalara da alışığım.

Katılıyorum zaten 7. oyun varsa village onun devamı.

Hocam korku oyunlarına fazla alışık değilim maalesef bıraktım ama yaz tatilinde bir başlamayı deneyeceğim ayrıca yorumunuz için teşekkürler.

Hocam belki hiç istemezsiniz ama son çıkan call of duty oyunu black ops 6 multiplayer konusunda çok iyi. Eğer biraz daha bütceniz varsa bi bakın. yok ben bu oyuna para vermem diyorsanız Xbox game pass ile oynayabilirsiniz.

Hocam belki hiç istemezsiniz ama son çıkan Call of Duty oyunu Black Ops 6 multiplayer konusunda çok iyi. Eğer biraz daha bütceniz varsa bir bakın. Yok ben bu oyuna para vermem diyorsanız Xbox Game Pass ile oynayabilirsiniz.

Call of Duty 6 yorumlarına baktım ama çoğunlukla olumsuz hocam arada gamepassten bazı oyunları bitiriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı