- Makaleler
- 9
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
- Meslek
- Öğrenci
Performans farkı %'desini ve fiyat farkı %'desini karşılaştırın hocam. Fark aynı ise bütçeye göre seçim yapabilirsiniz ancak birisi daha F/P ise onu alın. Tabii bunun için alacağınız fiyatlar önemli. Oyun için 6600 XT daha iyi ama dediğim gibi fiyat farkına mining için değmez.Acaba oyunlarda FPS olarak değer mi? Sonuçta bu kartı 1080p yüksek ayarda kasmadan çalışsın diye alma niyetindeyim. Az bir fark varsa düz 6600 olanı alayım.
Gönül NVIDIA istiyor ama işte fiyatları çok yüksek 8 GB olarak 3050 var galiba bu fiyat cıvarında oyunlarda 6600'ün çok gerisinde kalır diye düşünüyorum sonuçta mininge ek olarak oyun oynamak için alma niyetindeyim.
Çok etkisi yoksa çok iyi. Sonuç olarak oyun oynayıp taksitin bir kısmını mining ile ödeme niyetim var. 1 kart ile zengin olacak değilimkeşke ekran kartı bu denli pahalı olmasa da mining ile uğraşmasam.
Ek olarak ilk defa kullanacak biri olarak Ethereum düşünüyorum. Çok ayar uğraş yapmadan ne şekilde kazı yapabilirim. Hangi videoyu aratıp izlemeliyim.