6700 TL sistem ve 144 Hz 1ms monitör önerisi

Lothsig

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı özellikle RTX2060 ve işlemcisi R5 3600 olan bir PC toplar mısınız arkadaşlar? Toplama kasa hayatım boyunca hiç toplamadım ve hazır alacaktım soru sormuştum ve alacağım hazır PC'den vazgeçtim sizden ricam 6700TL civarı bir PC toplar mısınız ve 144Hz 1ms F/P bir monitör önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartı özellikle RTX2060 ve işlemcisi R5 3600 olan bir PC toplar mısınız arkadaşlar? Toplama kasa hayatım boyunca hiç toplamadım ve hazır alacaktım soru sormuştum ve alacağım hazır PC'den vazgeçtim sizden ricam 6700TL civarı bir PC toplar mısınız ve 144Hz 1ms F/P bir monitör önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Bence RX 5600 XT al. Hem diğer parçalara para ayrılır hem de RTX 2060 gibi NVIDIA'nın çok üzerine düşmediği bir ekran kartı almazsın. Ayrıca RX 5600 XT çoğu oyunda RTX 2060'ı tokatlıyor.

şöyle bir şey topladım bir bakın isterseniz. internetten tek tek alınca daha ucuza gelir muhtemelen
Hocam sistem güzel fakat Galax 2060 tam olarak bekleneni veremiyor. Tasarım konusunda düşünürsek zaten berbat ötesi. Ve soğutma konusunda da yetersiz denebilir. Sapphire RX 5600 XT alarak bu işi halledersiniz. Ayrıca R5 3500X almak hata olur. Şahsen DA-2 sistemini almanızı öneririm. 6000 tl zaten ve kaliteli parçalar içeriyor. 6700'e kadar konfigüre edip (mesela HDD alabilirsiniz) bunu halledersiniz.

5600XT'de Driver sorunları var diyeceksin. Ama bu biraz uraş sonucu çözülebilir. Lakin bu bütçeye alacağım 2060 Gigabyte WF 2 fanlı modeli olur. Onu alınca da emin ol forumda tekrar konu açıp ekran kartım çok ısınıyor diyeceksin. WF 2 fanlı modeli sıkıntılı, ya da Palit EVGA gibi markaların en dandik 2060 modelini alacaksın, onlarda malzeme kalitesi çöp olacak. Efsane cuma indiriminde iyi model bir 2060 almalısın ya da 5600XT.
Son olarak AMD zaten Driver sorunlu bir kart, alacaksan iyi model bir 5600XT al, Driver sorunlarından kurtulursun bare sıcaklık sorunları vb olaylarla uğraşma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı