6700 XT sistem çalışmasına rağmen ekran gidiyor

• Konuyu başlatan Vakry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 661

Vakry

Hectopat
Merhaba Gaming.Gen.TR'den aldığım sistem, AMD 6700XT var içinde. Ekran gidiyor, kasa çalışıyor o sırada açıp kapatınca tuşundan driverlar siliniyor.

DDU ile sürücü kaldırıp sildim olmadı, format attım olmadı, BIOS güncelledim olmadı, garantiye yolladım sorun yok deyip geri gönderdiler. Ne yapabilirim arkadaşlar? Gerçekten kitlendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Gaming.Gen.TR'den aldığım sistem, AMD 6700XT var içinde. Ekran gidiyor, kasa çalışıyor o sırada açıp kapatınca tuşundan driverlar siliniyor.

DDU ile sürücü kaldırıp sildim olmadı, format attım olmadı, BIOS güncelledim olmadı, garantiye yolladım sorun yok deyip geri gönderdiler. Ne yapabilirim arkadaşlar? Gerçekten kitlendim.
Aynı olay bende de var.

Sorunun driver yüklü değilken görüntü var. Driver yükleyince siyah ekranda mı kalıyorsun?

Sorunun driver yüklü değilken görüntü var. Driver yükleyince siyah ekranda mı kalıyorsun?
Ben 2 türlü siyah ekran alıyorum. 10dk falan kullandıktan sonra bir daha açamıyorum PC'yi.

Ben de aynı karta sahibim. İlk aldığım zaman aynı sorunla ben de karşılaştım. Sosyalde konu bile açtım. Sorun HDMI kablosunda çıktı yerine tam oturmadığı için siyah ekran alıyordum. Kabloyu değiştirdim. Yerine tam olarak oturdu ve sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı