6700 XT yerine ekran kartı önerisi

Evet, AMD almayacağım. Tercih meselesi.

Seni çok sıkmışlar bu konuda istediğini al benim önerim 4070 Ti olacaktır 2. elde bütçe + kartı satarsan alırsın.

Hem 9070XT'den güçlü hem de daha ucuz ama 12whpwr kablosu başa bela aman ha çok dikkat et. Ayrıca biraz daha zorlarsan 33 34K civarı RTX 4070 Super alırsın rahatına bakarsın 4070 Ti 28 30 arası bulursun.

Son düzenleme:
Seni çok sıkmışlar bu konuda istediğini al benim önerim 4070 Ti olacaktır 2. elde bütçe + kartı satarsan alırsın.

Hem 9070XT'den güçlü hem de daha ucuz ama 12whpwr kablosu başa bela aman ha çok dikkat et. Ayrıca biraz daha zorlarsan 33 34K civarı RTX 4070 Super alırsın rahatına bakarsın 4070 Ti 28 30 arası bulursun.

Bu kart neden ucuz anlamadım ama dandik bir markaya benziyor.
Dandik marka mı :D buna acayip güldüm. Yıllardır piyasada olan bir marka , NVIDIA ile işbirliği yapıyor ve her yeni kartına soğutma bloğu üretiyor. Gayet de iyi bir performansı var. Mevcut kartım PNY 5070Ti ve oyunlarda tam yükte 65 66 dereceyi geçmiyor.

Dandik marka mı :D buna acayip güldüm. Yıllardır piyasada olan bir marka, NVIDIA ile iş birliği yapıyor ve her yeni kartına soğutma bloğu üretiyor. Gayet de iyi bir performansı var. Mevcut kartım PNY 5070 Ti ve oyunlarda tam yükte 65 66 dereceyi geçmiyor.

Evet biraz araştırdım bilmeden konuşmamam gerekiyormuş çok özür dilerim dostlar. :(

Bir de 5070 için belki daha güçlü bir işlemci gerekebilir 5060 Ti için yeter monitörünüz kaç piksel.

Ayrıca gerçekten çok ucuz 5070 ve 5060 Ti hem de son neslin iyi kartlarından insan gerçekten bir şaşırıyor zam yemeden alın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı