6700K + GTX970 - Render & Gaming Toplama

@Persistent Mealesef bütçemi daha fazla zorluyamıyorum :D
@heavystorm01 Dostum senin sistemini yakından takip ediyorum ve çok beğeniyorum. R9 390x e gelecek olursak kararsız kaldım açıkçası. Oynadığım 2 oyun var. DOTA2 ve CS GO birinci önceliğim render olduğu için GTX970 e daha sıcak bakıyordum.

Tek tavsitem 3.5gb VRAM'e sahip gtx 970 herine 8 gb VRAM'e sahip olan r9 390 veya r9 390x almanız olacaktır. Oyunlarda bu miktar şimdilik her ne kadar önemsiz gözükse de ileriye yatırım amaçlı olarak daha mantıklı bir seçim olacaktır. Benzer fiyata daha iyi bir performans alırsınız.

Ekran kartının kalitesi sadece VRAM'e bakılarak anlaşılmaz. Asıl GTX 970 alırsa ileriye dönük bir tercih olur. Nvidia'nın yazılım desteği AMD'den kat be kat daha fazla.

Tabii monitörü 2K veya 4K alacaksa o zaman işler değişir.

@heavystorm01 @MasterWeb Öncelikle çok teşekkür ederim gtx970'de karar kıldım. Fakat monitör konusunda 650tl nin üzerine çıkamıyorum. Sistemi sinerjiden toplayacağım monitör tavsiye edebilirseniz çok memnun olurum. Birde topladığım sistemdeki GPU sizce nasıldır Zalman R1 ile kullanacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı