[Alındı] GTX970 & 6700K & ZALMAN R1

Dostum kasayı uzun zamandır kullanıyorsundur. Nasıl memnun musun seni üzecek bir durum yarattı mı. Ses yalıtımı varmış bu kasada işe yarıyor mu bu özelliği ? Bende toplayacağım sisteme ekledimde onun için soruyorum

Aynı kasayı kullanıyorum şahsen. Çok memnunum, hiçbir sıkıntısı yok. Önde ledli fanları var, üstte de var. Kasa alttan, üstten, arkadan, önden havalandırmalı resmen. Ses de çıkarmıyor öyle. Gayet şık bir kasa, yan tarafında penceresi olması da ayrı bir güzel. Ben memnunun. Fiyatı da 200 TL'nin altında, gayet uygun. İsterseniz kasanın üst bölmesine sıvı soğutma da takabilirsiniz.

Selamlar, ayni Zalman R1 Beyaz kasayi dun aldim. Kafama takilan kasanin ustu kapakla kapali. Orayi acmazsak ne olur, illa ki kullanirken acmak mi lazim ?

R1 in ozellikle on tarafi dolayisiyla sik bir tasarimi var. Ancak malzemesi bana nedense cok saglam gibi gelmedi. Ozellikle on ve ust full plastik. Ben de n10 alacaktim. Ancak 2 aylik faturali r1 beyaz bulunca 120 tl den aldim gectim

R1 in ozellikle on tarafi dolayisiyla sik bir tasarimi var. Ancak malzemesi bana nedense cok saglam gibi gelmedi. Ozellikle on ve ust full plastik. Ben de n10 alacaktim. Ancak 2 aylik faturali r1 beyaz bulunca 120 tl den aldim gectim

Orası doğru, malzemesi plastik ve güven vermiyor. Ama iyi ve güzel bir kasadır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı