Bildiğim kadarıyla Maker modellerinin hepsi Nano elmas oluyor. İsim olarak olmasa bile içerik aynı. Birkaç ay önce aldım laptopta birinde 20 birinde 30 derece fark oldu. Memnunum şahsen.Cooler Master Mastergel Maker ile Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas arasında ne kadarlık bir fark var acaba?
Cooler Master Mastergel Maker ile Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas arasında ne kadarlık bir fark var acaba?
@Safa-TR Thermal Grizzly Kryonaut bayağı pahalı, çok da bir fark yaratacağını düşünmediğim için gereksiz bence. TR'de 197TL'ye var. Amazon'dan 180TL'ye geliyor. Diğerleri ile arasında en az 110-120TL fark var.
Şu an çok kafama yatan Arctic MX-4 2019 oldu, öte yandan Cooler Master Mastergel Maker'da ilgimi çekmiyor değil.
Ben baktığımda tam tersine MX4 macun ile ömür konusunda şikayeti olan birkaç kişi vardı. Ben daha yeni kullanmaya başladığım için Maker konusunda kesin birşey diyemem ama uzun süredir kullananlar iyi olduğunu söylüyor.Kağıt üzerindeki değerlerden ziyade kullanıcı yorumlarını daha çok dikkate alıyorum. Mesela Arctic MX-4'e daha uzun ömürlü diyorlar. Hal böyle olunca uzun ömür ve uygun fiyata karşı daha iyi performans arasında seçim yapmak gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.