6700K İşlemci 0.76 GHz'de Çalışması

Nisan'da değişmişti zaten. Şimdi büyük ihtimalle para iadesi alırım. Artık Gigabyte... :)

Kendi kendime gelin güvey olmak istemem. Ama para iadesi olursa seçimim Gigabyte'dan yana olacak. Fiyatı ve özellikleri beni cezbediyor. :)

------------------------------------------------------------------------------------

İşlemci ve anakartı bugün Vatan - Ümraniye şubesinden servise gönderdim.

İşlemci için değişim, anakart için iade istedim.

------------------------------------------------------------------------------

Eki Görüntüle 255528

Eki Görüntüle 255529
Hakkınızda hayırlı olsun ne zaman gelir ?

Hakkınızda hayırlı olsun ne zaman gelir ?
20 iş günü diyorlar. İşlemcinin değişeceği kesin, ben anakartı merak ediyorum.

Ayın 22'sinde şubeye verdim. Anakart 23'ünden beri ''servis için yolda'' yazıyor.

Uranüs'e falan gönderiyorlar sanırım.

İşlemci hala şubede.

Hmm geri verirlerse şunu denryin telden yazıyorum tam verimli olmucak ama denetim masası güç seçenekleri dengeli yüksek perf hangisi seçili ise plan ayarları fln gelişmiş güç ayarlarına gelin işlemci ile ilgili bi kısımda max işlemci şeyini 100 yap.

Umarım kullanıcı hatası deyip geri yollamazlar. Vatan bilgisayara BIOS güncellemesi götürdüğüm hiç bir sıkıntısı olmayan anakartımı yanmış bir şekilde "yav nolmuş buralara yav siz yakmışsınız bunu" cevabı ile geri almıştım. Tabi sonrası tüketici hakları mahkemesi ve para iadesi. Ama siz siz olun dikkatli olun bu işlerde eğer bozuk bir şekilde veya üzerinde kırık çizik filan olan bir şey veriyorlarsa almayın sakın doğrudan tüketici haklarına gidin.

İki ürün için de değişim kararı çıktı beyler, ürünleri bu gün teslim aldım. :)

Arkadaşlar anakart tamir edilmiş (sözde), değişmemiş. Bilgisayarı çalıştırmaya çalışırken farkettim. (Ve tabii kutudan. :D )

Babam aldığı için bana değişmişdi dedi, bu bilgi yanlışını düzelteyim.

----------------------------------------------------------------------------------

Edit: Sistem sağlıklı çalışıyor, sorun kalmadı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şuan bilgisayarı 8 GB RAM ile kullanıyorum.

İki RAM modülü de tek başına tüm slotlarda çalışıyor. Ama ikisi aynı anda çalışamıyor...

Yeminlem bıktım artık. Yani zarına satıp kurtulmak istiyorum bu sistemden...

---------------------------------------------------------------

Bu anakartları kullanan arkadaşlara tavsiyem, (Skylake işlemci ile kullanıyorlarsa ve K serisi ise); KabyLake için çıkan BIOS'dan önceki sürümü kullanamaları.

Zira güncel sürümlerde işlemcim 4.3 GHz'ye bile çıkamazken, Kabylake öncesi sürümde çok rahat 4.5'e çıkıyor.

Bilgilendirmek istedim. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı