- Makaleler
- 1
Devasa bir fark olmayacağından dolayı önerdim. Ama konu sahibine kalmış tabi ki. Benimki sadece tavsiye.%65 render ağırlıklı kullanacak birisi %35 oyun için niye renderden ödün versin ki?
Devasa bir fark olmayacağından dolayı önerdim. Ama konu sahibine kalmış tabi ki. Benimki sadece tavsiye.%65 render ağırlıklı kullanacak birisi %35 oyun için niye renderden ödün versin ki?
8 çekirdekli 5800X almaya kalksak Ryzen 9 3900X fiyatında. Bence değmez.Şu 5600x bu gücü ve fiyatıyla(2700 TL) 8 çekirdek olsaydı hiçbir kararsızlık kalmazdı ama, işte illa yapıyorlar yapacaklarını..
Aslında 3900x 3000 TL ye buldum ama TDP yüksek baya8 çekirdekli 5800X almaya kalksak Ryzen 9 3900X fiyatında. Bence değmez.
Mastergame soho kasayu bir süredir kullanıyorsunuz sanırım. Ben ryzen 5600x stok fan ve bu kasayı kullanıyorum. Işlemcim oyunlarda 80 ustu derecelere çıkıyor. Kasadan şüpheleniyorum ama pek de anlamıyorum. Bu kasanin hava sirkulasyinu ya da kısaca sogutma performansi iyi midir? Kasa iyiyse islemci soğutucu alacağım.5600x kafamı çok kurcalasa da 3700x'i 500 TL daha ucuz bulmam ve çekirdek çokluğu sebebiyle 3700x almaya karar verdim.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, hayırlı akşamlar.
Son olarak arkadaşlar şu üç ram arasından hangisini almalıyım(daha uygun başka öneriniz yoksa veya cl18 çok sorun teşkil etmiyorsa)?
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kasayı değişin önü kapalı cam bir kasa hava akışı da çok iyi olmasa gerek.Mastergame soho kasayu bir süredir kullanıyorsunuz sanırım. Ben ryzen 5600x stok fan ve bu kasayı kullanıyorum. Işlemcim oyunlarda 80 ustu derecelere çıkıyor. Kasadan şüpheleniyorum ama pek de anlamıyorum. Bu kasanin hava sirkulasyinu ya da kısaca sogutma performansi iyi midir? Kasa iyiyse islemci soğutucu alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.