6700XT ekran kartlarında WattMan sorunu devam ediyor mu?

7500 hocam.

Tamam reis sen AMD'nin NVIDIA'dan iyi olduğunu söylüyorsan öyledir eminim ki neyse ben DLSS3 ile 4K Ultra da 120FPS oyun oynamaya gidiyorum size AMD ile başarılar.

Ben 10k ya 6900XT aldım ve 20klık 3090 ile neredeyse aynı FPS'yi veriyor param olsa 3090 alırım ama.

Biraz para vermen gerekecek o dediğin için paran varsa zaten git en iyisini al sorun yok orada.

Olay orada bitiyor zaten değil mi? Çok fazla AMD almak istiyorum ama bu algı ve korku bana aldırtmıyor. 4070Super 25bin TL ama 15bin TL'lik AMD kas gücünde aynı performansı verebiliyor korkunç şaka gibi bir durum.

Tamam reis sen AMD'nin NVIDIA'dan iyi olduğunu söylüyorsan öyledir eminim ki neyse ben DLSS3 ile 4K Ultra da 120FPS oyun oynamaya gidiyorum size AMD ile başarılar.
Yüksek bütçe ve yüksek fiyatlı sistem dizecek olsam örneğin 4090 serisine çıkacak olsam AMD tercih etmem ki zaten 4090 serisi bir kart alıyorsam tek amacım oyun oynamak değildir. İşlemci yine de AMD alırım orası ayrı.Fakat standart bir ev kullanıcısı ve oyun odaklı bir sistem için çok daha yüksek paralar verip Nvidia almam, çok uygun fiyata denk gelmediği sürece.

Olay orada bitiyor zaten değil mi? Çok fazla AMD almak istiyorum ama bu algı ve korku bana aldırtmıyor. 4070SUPEr 25bin TL ama 15bin TL'lik AMD kas gücünde aynı performansı verebiliyor korkunç şaka gibi bir durum.

Düzgün ve detaylı bir araştırma yaptım AMD almanda bir sorun yok 6700 ve 6750XT arası bir şey bak sende istersen.

Düzgün ve detaylı bir araştırma yaptım AMD almanda bir sorun yok 6700 ve 6750XT arası bir şey bak sende istersen.
2K monitör kullandığım için sağlam bi kart istiyorum hocam. Şuan 3080 araştırıyorum 5000 serisine kadar idare edeceğim satıp 5070ti alacağım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…