6700XT ekran kartlarında WattMan sorunu devam ediyor mu?

WattMan'ın sebebinin umarım ekran kartı olmadığının ve WattMan'ın ekran kartının sistemde bir sorun olduğu zaman acaba sorun bende mi diye ekran kartının kendini resetlemesi olduğunu öğrendiğin zaman tekrar muhatap olabilirsin Benin'le sürücü kısmında oluşan sorunların ise siteye gidip onaylanmamış son sürücüyü kurduklarında ve eski sürüye geçmeyi bilmeyen kullanıcılar tarafından alındığını anlaman ve aynı ülkemizdeki insanların siyasi düşünceleri kısmındaki tek taraflı ve sarsılmaz bir fikir içerisinde bulundukları düşünce yapısından kurtulman dileği ile iyi Sosyaller.

Kaça sattın acaba kartını.
7500 hocam.

Biraz para vermen gerekecek o dediğin için :) paran varsa zaten git en iyisini al sorun yok orada.

Olay orada bitiyor zaten değil mi? Çok fazla AMD almak istiyorum ama bu algı ve korku bana aldırtmıyor. 4070Super 25bin TL ama 15bin TL'lik AMD kas gücünde aynı performansı verebiliyor korkunç şaka gibi bir durum.

Tamam reis sen AMD'nin NVIDIA'dan iyi olduğunu söylüyorsan öyledir eminim ki neyse ben DLSS3 ile 4K Ultra da 120FPS oyun oynamaya gidiyorum size AMD ile başarılar.
Yüksek bütçe ve yüksek fiyatlı sistem dizecek olsam örneğin 4090 serisine çıkacak olsam AMD tercih etmem ki zaten 4090 serisi bir kart alıyorsam tek amacım oyun oynamak değildir. İşlemci yine de AMD alırım orası ayrı.Fakat standart bir ev kullanıcısı ve oyun odaklı bir sistem için çok daha yüksek paralar verip Nvidia almam, çok uygun fiyata denk gelmediği sürece.

Olay orada bitiyor zaten değil mi? Çok fazla AMD almak istiyorum ama bu algı ve korku bana aldırtmıyor. 4070SUPEr 25bin TL ama 15bin TL'lik AMD kas gücünde aynı performansı verebiliyor korkunç şaka gibi bir durum.

Düzgün ve detaylı bir araştırma yaptım AMD almanda bir sorun yok 6700 ve 6750XT arası bir şey bak sende istersen.

Düzgün ve detaylı bir araştırma yaptım AMD almanda bir sorun yok 6700 ve 6750XT arası bir şey bak sende istersen.
2K monitör kullandığım için sağlam bi kart istiyorum hocam. Şuan 3080 araştırıyorum 5000 serisine kadar idare edeceğim satıp 5070ti alacağım diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı