OyunFatihi
Hectopat
Arkadaşlar 2. el ekran kartı alacağım model 6700 XT şu an arada kaldığım 2 model var. PowerColor hellhound 2 yıl 7 ay kadar kullanılmış. Diğer model ise XFX QICK 319, bunun da garantisi bitmiş ama 6-7 ay kadar kullandığını belirtiyor arkadaş. Boşta durmuş kart bir zaman güvenilir profili var ikisinde 3 fanli bir model bir de sıcaklık ile alakalı bir tablo var ekleyeyim. Doğruluğunu bilmem yani demek istediğim sizce bir kartın uzun zaman kullanılmış olup biraz daha iyi olan mı yoksa az kullanılmış soğutması diğerine göre biraz daha altta kalan model mi tercih edilmeli?
Piyasada bir de s. Nitro+, red değil, MSI, ASUS gibi markalar var. Onlar son 2 marka 2 fanli ve soğutmasının pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Sizce hangi kriterlere bakarak almalı? Hangi model 6700 XT tercih etmeliyim? (2.el) sıcaklık değerleri mi(ege'de yaşıyorum) yoksa kullanım süresi mi?
Piyasada bir de s. Nitro+, red değil, MSI, ASUS gibi markalar var. Onlar son 2 marka 2 fanli ve soğutmasının pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Sizce hangi kriterlere bakarak almalı? Hangi model 6700 XT tercih etmeliyim? (2.el) sıcaklık değerleri mi(ege'de yaşıyorum) yoksa kullanım süresi mi?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: