6700XT için hangi sürüm kullanılmalı?

Şu anda 23.4.1 kullanıyorum CS:GO Valorant tarzı oyunlarda anlık donma aşırı FPS düşüşü gibi sorunlar yaşıyorum anlık 600 FPS alırken 200 300'e kadar düşebiliyor acaba driver sürümü ile alakalı olabilir mi?

Ben de en güncel sürümdeyim sorun yok. Sürücüyü yeni yüklediysen normal. 1-2 güne geçer.

Şu anda 23.4.1 kullanıyorum CS:GO Valorant tarzı oyunlarda anlık donma aşırı FPS düşüşü gibi sorunlar yaşıyorum anlık 600 FPS alırken 200 300'e kadar düşebiliyor acaba driver sürümü ile alakalı olabilir mi?

Aynı sürücüdeyim, bahsettiğin donmalar bende yok. Windows MPO özelliğini kapatmayı deneyebilirsiniz.

Bu linki açıp mpodisable.reg indirip çalıştırmak yeterli.

Hocam bu dediğiniz AMD tarafında sanıyorum ki çok işe yaramıyor. Eski sürümlerde RDR2 oynarken su üzerinden at ile geçerken grafikleri mükemmeldi. Yeni yamalarda küp küp pikseller oluşuyor. Çözümü maalesef bulamadım.

Evet aynı sorunu yaşıyorum 23.4.1 ile Valorant'ta ilk defa dün girdim inanamadim pikselliğe.

Aynı sürücüdeyim, bahsettiğin donmalar bende yok.

Hmm. Anlamadım neden böyle sorun yaşadığımı.

Aynı sürücüdeyim, bahsettiğin donmalar bende yok. Windows mpo özelliğini kapatmayı deneyebilirsiniz.

Bu linki açıp mpodisable. Reg indirip çalıştırmak yeterli.

AMD sürücüde NVIDIA ayarı ne alaka onu anlayamadım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı