6700XT sistem vs RTX 3060 sistem

Hocam eski sistemdeki anakart bi tık daha iyi diye yeni sisteme takmayı düşünüyorum ama dediğim gibi eski sistemde hdd ve ssd de önemli programlar yüklü anakart değişiminde onlara sıkıntı yaratır mı?
Hayır hocam hatta örnek veriyorum technopat gibi yerler Sistem oyun performansı yaparken kendi Ssdlerini takıyor.Yani başka bir anakarta ssd takıyorlar oyunları falan gitmiyor mesela.

Bu sistemde işlemciyi 5600 ve ekran kartını 3060ti twin x2 gddr6 seçtim ama seçeneklerde 3060 ti twin x3 var 500tl farkla gddr6x ve bir fan fazla olması için bu farka değer mi?

Bu sistemde işlemciyi 5600 ve ekran kartını 3060 Ti Twin X2 GDDR6 seçtim ama seçeneklerde 3060 Ti Twin X3 var 500TL farkla GDDR6X ve bir fan fazla olması için bu farka değer mi?

Değer bence belleklerin GDDR6X olması çok iyi.

Bu sistemde işlemciyi 5600 ve ekran kartını 3060ti twin x2 gddr6 seçtim ama seçeneklerde 3060 ti twin x3 var 500tl farkla gddr6x ve bir fan fazla olması için bu farka değer mi?
X bellekler daha hızlı performans farkıda var 3070 denginde kısaca.

Oyunda fazla fark yok.
Fark olmadığı gerçeğini aynı zaman daha hızlı olmadığı anlamına gelmiyor dediğin. Arada ki farka değer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı