6750 XT sistemin fiyatı normal mi?

Arkadaşlar merhaba. Aldıklarıma arkadaşlarım biraz pahalı dedi 4070 alabilirdin o fiyata dedi. Daha dün vatandan aldık. İçim soğudu. Bana yol gösterin. Aldığım parçalar.
  • ASUS ROG STRIX RX 6750 XT.
  • MSI B550 Pro anakart.
  • 16 GB RAM.
  • 1 TB SSD.
  • 700W PSU'lu mesh ATX kasa.
  • 27 inç IPS panel 165 Hz monitör.
Toplam 32 bine aldık. Fazla mı pahalı?

İşlemciyi yazmamışsın ama monitör dahil olduğu için bir şey demiyorum.

RTX 3060 ile aynı fiyattaydı RX 6750 XT ikisi de 3 fandı. RTX'e para vercegime RX aldım.

Yanlış yaptın işte.
 
ama şimdi o kart da ROG ile aynı değildir hocam. Mantıken.
Burada bizim için temelde önemli olan esas, GPU'dur. GPU aynı olduğu sürece A markası, B markası, C markası; A markası soğutma I, A markası soğutma II, A markası soğutma III performans açısından pek fark etmez. Aralarında soğutma sistemi farkı vardır ve buna bağlı olarak da bildiğim kadarıyla clock speed farklı olabiliyor. Yine, O.C'lu modeller de olabiliyor. Tabii ekran kartının iyi soğutulması da önemli bir şey ama çok yüksek sıcaklığa ulaşmadığı sürece kabul edilebilir. Ayrıca bunu kasaya ek fan takarak falan da bildiğim kadarıyla sağlayabiliriz.

Sonuç olarak, monitöre ne kadar verdiniz bilmiyorum ama oyun açısından düşünürsek bence daha iyi bir ekran kartı alinabilirdi. Keşke almadan önce bu forumda konu acsaydiniz yardımcı olurlardı size. Usenmezseniz ve imkanınız varsa iade edin derim. İade etmeyeceksiniz de güle güle kullanın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı