Oyun kadar adobe programları da önemli benim için.7600x gereksiz. 7500F alıp artan paraya daha iyi bir anakart alın.
Oyun kadar adobe programları da önemli benim için.7600x gereksiz. 7500F alıp artan paraya daha iyi bir anakart alın.
Oyun kadar Adobe programları da önemli benim için.
Taksitli imkanı varsa site sunabilirseniz memnun olurum.Hayır. Çok yanlış seçimler var. 9700X - 4070 Ti Super temelli bir sistem rahatlıkla toplanır.
4070 super tercih ederdim
![]()
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MDABCD) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Hem GPU hem de bellek sıcaklığını izleyen fan durdurma mekanizması, gürültü ve performans arasında mükemmel bir denge sağlamak için fanları akıllıcawww.gaming.gen.tr
Çok zorlarsam belki R7 7700X’e çıkabilirim diye düşünüyorum.8 çekirdekli bir işlemci almaya özen gösterirsen güzel olur.
Taksitli imkanı varsa site sunabilirseniz memnun olurum.
VRAM önemli benim için, render sıkça alacağım.
Çok zorlarsam belki R7 7700X'e çıkabilirim diye düşünüyorum.
AMD Ryzen 7 9700XTaksitli imkanı varsa site sunabilirseniz memnun olurum.
7600 render perf dusuktur baya bana kalirsa 7900 yada 7700x'e baksinŞöyle bir şey yaptım keşke 50k olsa
Elimde M.2 var.AMD Ryzen 7 9700X
Gigabyte B650M D3HP
Lexar Thor RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000 MHz CL38
Galax NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti Super SG 1-Click OC
XPG Kyber 750W Gold
Lian Li Lancool 216
Ağırlıklı N11 seçimleri var. Taksit imkanları mevcut.
Depolama eklemedim. Sizin paylaşımınızda göremedim.
Ben 7800X3D-4070 Ti Super temelli yayıncı bir arkadaşımın sisteminde Lexar RAM kullandım. EXPO profili seçerken, Memory Context Restore açarken bir soru yaşamadı. Tabii içinize sinmediyse bir şey diyemem. PSU konusunda yaklaşık 1k fazla ödeyerek BitFenix Gold tercih edebilirsiniz. Lakin Kyber'in 12VHPWR konektörü 600W olarak listelenmiş. Onu göz ardı etmeyin. Kasa hususunda bir noksanlık yok diyebilirim. Üst tarafta 360 mm radyatör desteği, geniş iç hacim, hava geçirgenliği yüksek. Yine de tercih sizin tabii.Elimde M.2 var.
Lexar ramler hakkında forumda iyi şeyler okumadım. Ekran kartı ve işlemciyi N11’den alabilirim sanırım. N11’e çok güvenemiyorum fakat ekran kartı satıcısı Gaming Gen, sorun olmaz sanıyorum. PSU’da modüler olması benim için önemli. Açıkçası PSU ve kasada biraz radikalim, o da dış görünüşleri için. Yanılmıyorsam masterbox sirkülasyonu ortalama olan bir kasa, kötü olmaması benim için yeterli. Attığınız ekran kartını alıp aradaki 2k’lık artıyı işlemciye ekleyip attığınız işlemciyi alacağım sanırım.
Kasa işi dediğim gibi, attığınız kasanın benimkinden daha kötü olduğunu vesaire kesinlikle iddia etmiyorum. Sadece masterboxun makyajını çok beğeniyorum. Lakin PSU’da sanırım modülerlikten feda edip attığınız Kyber’ı alacağım. 1000₺ gibi ufak rakamlar bile bu bütçede benim için önemli. Kıymetli tavsiyeleriniz için sağolun.Ben 7800X3D-4070 Ti Super temelli yayıncı bir arkadaşımın sisteminde Lexar RAM kullandım. EXPO profili seçerken, Memory Context Restore açarken bir soru yaşamadı. Tabii içinize sinmediyse bir şey diyemem. PSU konusunda yaklaşık 1k fazla ödeyerek BitFenix Gold tercih edebilirsiniz. Lakin Kyber'in 12VHPWR konektörü 600W olarak listelenmiş. Onu göz ardı etmeyin. Kasa hususunda bir noksanlık yok diyebilirim. Üst tarafta 360 mm radyatör desteği, geniş iç hacim, hava geçirgenliği yüksek. Yine de tercih sizin tabii.
Lian Li Lancool 216 Review: The Best for Less
A late nominee for case of the year.www.tomshardware.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.