68.500 TL'ye 4070 Ti Super sistem alınır mı?

Hayır. Çok yanlış seçimler var. 9700X - 4070 Ti Super temelli bir sistem rahatlıkla toplanır.
Taksitli imkanı varsa site sunabilirseniz memnun olurum.

4070 super tercih ederdim

Vram önemli benim için, render sıkça alacağım.

8 çekirdekli bir işlemci almaya özen gösterirsen güzel olur.
Çok zorlarsam belki R7 7700X’e çıkabilirim diye düşünüyorum.

Şöyle bir şey yaptım keşke 50k olsa

Dosya Ekleri

• IMG_20250226_012625.jpg
    IMG_20250226_012625.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 46
Elimde M.2 var.

Lexar ramler hakkında forumda iyi şeyler okumadım. Ekran kartı ve işlemciyi N11’den alabilirim sanırım. N11’e çok güvenemiyorum fakat ekran kartı satıcısı Gaming Gen, sorun olmaz sanıyorum. PSU’da modüler olması benim için önemli. Açıkçası PSU ve kasada biraz radikalim, o da dış görünüşleri için. Yanılmıyorsam masterbox sirkülasyonu ortalama olan bir kasa, kötü olmaması benim için yeterli. Attığınız ekran kartını alıp aradaki 2k’lık artıyı işlemciye ekleyip attığınız işlemciyi alacağım sanırım.

Elimde M.2 var.

Lexar ramler hakkında forumda iyi şeyler okumadım. Ekran kartı ve işlemciyi N11’den alabilirim sanırım. N11’e çok güvenemiyorum fakat ekran kartı satıcısı Gaming Gen, sorun olmaz sanıyorum. PSU’da modüler olması benim için önemli. Açıkçası PSU ve kasada biraz radikalim, o da dış görünüşleri için. Yanılmıyorsam masterbox sirkülasyonu ortalama olan bir kasa, kötü olmaması benim için yeterli. Attığınız ekran kartını alıp aradaki 2k’lık artıyı işlemciye ekleyip attığınız işlemciyi alacağım sanırım.
Ben 7800X3D-4070 Ti Super temelli yayıncı bir arkadaşımın sisteminde Lexar RAM kullandım. EXPO profili seçerken, Memory Context Restore açarken bir soru yaşamadı. Tabii içinize sinmediyse bir şey diyemem. PSU konusunda yaklaşık 1k fazla ödeyerek BitFenix Gold tercih edebilirsiniz. Lakin Kyber'in 12VHPWR konektörü 600W olarak listelenmiş. Onu göz ardı etmeyin. Kasa hususunda bir noksanlık yok diyebilirim. Üst tarafta 360 mm radyatör desteği, geniş iç hacim, hava geçirgenliği yüksek. Yine de tercih sizin tabii.

Ben 7800X3D-4070 Ti Super temelli yayıncı bir arkadaşımın sisteminde Lexar RAM kullandım. EXPO profili seçerken, Memory Context Restore açarken bir soru yaşamadı. Tabii içinize sinmediyse bir şey diyemem. PSU konusunda yaklaşık 1k fazla ödeyerek BitFenix Gold tercih edebilirsiniz. Lakin Kyber'in 12VHPWR konektörü 600W olarak listelenmiş. Onu göz ardı etmeyin. Kasa hususunda bir noksanlık yok diyebilirim. Üst tarafta 360 mm radyatör desteği, geniş iç hacim, hava geçirgenliği yüksek. Yine de tercih sizin tabii.

Kasa işi dediğim gibi, attığınız kasanın benimkinden daha kötü olduğunu vesaire kesinlikle iddia etmiyorum. Sadece masterboxun makyajını çok beğeniyorum. Lakin PSU’da sanırım modülerlikten feda edip attığınız Kyber’ı alacağım. 1000₺ gibi ufak rakamlar bile bu bütçede benim için önemli. Kıymetli tavsiyeleriniz için sağolun.

Buna ek olarak aklımda bu sistemi 2 parça halinde almak var. Yani bir kısmını 2 ay taksitle alıp 2 ay sonra kalanını almak. Böyle bir senaryoda sanırım 80-85 civarlarına çıkabilirim. Sizce daha mı mantıklı olur, yoksa fiyatların zam yeme ihtimali var mıdır? Buna ek olarak 80-85 bütçelerine çıkacak olsanız 4080 Super’e geçer miydiniz, yoksa ekran kartını sabit tutup diğer bileşenlere mi abanmak mantıklı olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı