- Makaleler
- 6
Daha fazla
Birkaç ay sonra piyasada ciddi oranda hem RTX 5000 hem de RX 9000 serisi kartlar bolca bulunacak. Bu durumda 9700X'i daha iyi bir anakart ve PSU ile kombinleyip ekran kartını en sona bırakmak pek yanlış olmaz. He dolar minimal derecelerde yükseliyor ama her şeyin acayip oranda zamlanacağını düşünmüyorum.Kasa işi dediğim gibi, attığınız kasanın benimkinden daha kötü olduğunu vesaire kesinlikle iddia etmiyorum. Sadece masterboxun makyajını çok beğeniyorum. Lakin PSU’da sanırım modülerlikten feda edip attığınız Kyber’ı alacağım. 1000₺ gibi ufak rakamlar bile bu bütçede benim için önemli. Kıymetli tavsiyeleriniz için sağolun.
Buna ek olarak aklımda bu sistemi 2 parça halinde almak var. Yani bir kısmını 2 ay taksitle alıp 2 ay sonra kalanını almak. Böyle bir senaryoda sanırım 80-85 civarlarına çıkabilirim. Sizce daha mı mantıklı olur, yoksa fiyatların zam yeme ihtimali var mıdır? Buna ek olarak 80-85 bütçelerine çıkacak olsanız 4080 Super’e geçer miydiniz, yoksa ekran kartını sabit tutup diğer bileşenlere mi abanmak mantıklı olur?