68 bin TL'ye Predator RTX 4070 laptop alınır mı?

Bütçe
64K
RAM yetersiz kaldığında yükseltilebilir, her şeyi geçtim adam MSI Vector (4080) karşısında Monster (4060) savunuyor inanılır, gibi değil.

Evet, troll bir öneri olduğunu düşünüyorum ben de. MSI'ın tek eksi yanı panel bu seneki bu modelinde, diğer her yanı ile Monster'ı paramparça eder.

@Naom

Hocam cihazın kendisi fabrikasyon çıkışlı iyi gelebilir, teknoloji her zaman şans işi. Her markada ne kadar kalite kontrol riskiniz olduğu değişebiliyor ancak hepsinde sorunsuz cihazlar elde etme şansınız da var kutuyu açınca. Örnek olarak Asus'un 2023'teki kalite kontrol sorunu o kadar fazlaydı ki kutudan çıkan her iki cihazda bir yüksek coil whine sorunu vardı. Bu gibi durumlar olduğunda ve servisleri de rezalet olduğunda insanların çok başı ağrıyabiliyor. Kalite kontrol ve servis sorunlarını geçersek cihazlarda soğutma sistemleri o kadar başarılı değil, kasa olarak çoğu kasayı MSI'dan alıyorlar zaten. Misal Monster Semruk modeli direkt MSI Raider kasasını kullanıyor. Yazılımsal olarak da problemleri olan bir marka, dilediğiniz gibi BIOS üzerinde oynama yapamıyor ya da undervolt yapamıyorsunuz. Normal bir kullanıcının fark etmeyip memnun olacağı şeyler bunlar ancak aldığı cihazı sınırlarına kadar zorlamak isteyen birisi için kötü olabilir. Cihazların içindeki işlemci ve ekran kartı silikonları bile şans lotosu oluyor, aynı model iki cihaza undervolt yaptığınızda birisi cinebench r23'ten 35k alabiliyorken diğeri 32 33k'da kalabiliyor en fazla. Tamamen şans işi biraz da.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı