680 bin sıralama ile üniversite tercihi

Bloody25

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sıralamam resimde gördüğünüz gibi 680 bin. Şöyle bir sıralama yaptım öncelikle söylemek istediğim şeyler var. Bunlardan birisi Eskişehir'de okumak istiyorum ve bölüm fark etmeksizin herhangi bir bölüme yerleşmek istiyorum o yüzden buna yönelik bir sıralama yapmaya çalıştım. Sıralamaya bakarsanız da size şöyle açıklayayım:

İlk 11 tercih istediğim bölümler, bunlardan ilk 7'si benim sıralamamdan iyi bölümler. Kalan 4 tanesi ise sıralamamın altında kalan bölümler.

Ondan sonraki 4 tercihimde eğer ki bu ilk 11 tercihimden biri gelmezse diye puanım çok altında ilk 11 kadar istemesem de yine de gidebileceğim ve kesin bu bölümlere yerleşirim diye yazdığım bölümler.

En sondaki 4 bölüm ise dediğim gibi herhangi bir bölüme yerleşmek istiyorum bu sene artık mezuna kalmak istemiyorum o yüzden eklediğim bölümler.

Burada size sorum şudur arkadaşlar şu bölüm gelir mi falan değil de benim sıralamam ve bu resimdeki tercih listesiyle herhangi bir bölüme kesin yerleşir miyim yoksa yerleşmeme ihtimalim var mı? Yani atıyorum eğer ki öyle bir ihtimal varsa garantilemek için örnek olarak 1.2 milyon sıralama olan bölümü 5. tercihe yazsam öyle yerleşme ihtimalim daha çok artar mı? Çünkü yapabilirim dediğim gibi ana amacım herhangi bir bölüme yerleşmek.

Dosya Ekleri

• TYTPuan.png
    TYTPuan.png
    12,6 KB · Görüntüleme: 223
  • Sıralama.png
    Sıralama.png
    41 KB · Görüntüleme: 206
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı