6800 TL Sistem Toplama

Bütçenize uyuyorsa aşağıdaki sistemi alabililirsiniz.
(2 tane)

Ekran kartı olarak aşağıdaki modellere bakabilirsiniz.

Tavsiyem bütçenizi arttırıp Asus RTX 2060 Dual seçmeniz. AMD'ye göre Nvidia daha stabil performans sunuyor.

Bu sistem sizin oluşturduğunuz sisteme oranla daha kaliteli ve performanslı.
Bütçeyi arttıramam ama 2600x ilk posttaki sisteme yetmez mi ve yine ilk posttaki ekran kartının ısınma sorunu çok büyük mü

Bütçeyi arttıramam ama Ryzen 5 2600X ilk posttaki sisteme yetmez mi?
O sistemde yeterli ancak benim oluşturduğum sistem hem daha performanslı hem de daha kaliteli bileşenlerden oluşuyor. Üstelik sadece 200 TL fark var aralarında.

ilk posttaki ekran kartının ısınma sorunu çok büyük mü?
Bu konu yardımcı olacaktır.

O sistemde yeterli ancak benim oluşturduğum sistem hem daha performanslı hem de daha kaliteli bileşenlerden oluşuyor. Üstelik sadece 200 TL fark var aralarında.

Bu konu yardımcı olacaktır.

Bir sürü posta baktım çoğu şikayetçi ama aralarında 65-75 arası alan da var sıkıntısız olan da biraz ilginç

Biraz aşarak AMD Ryzen 3600 ve RTX 2060 Super olan sistem yaptım çok daha mantıklı:

Eğer hazır şekilde alınacaksa ona göre öneri yapabilir.

Biraz aşarak AMD Ryzen 3600 ve RTX 2060 Super olan sistem yaptım çok daha mantıklı:

Eğer hazır şekilde alınacaksa ona göre öneri yapabilir.
Aşmayın işte daha alacağım şeyler max 10k bütçe 7000'i geçmemeli

Fiyatınızı aşmamanız için bu
Ekran Alıntısı.PNG

7000 maks. ise 3600x seçmenizi öneririm.
Ekran Alıntısı2.PNG

Fiyatınızı aşmamanız için bu
Eki Görüntüle 519014
7000 maks. ise 3600x seçmenizi öneririm.
Eki Görüntüle 519015
Bu daha iyiymiş teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı