6800₺ X570-R5 3600X Tabanlı Sistem Tavsiyesi

Özelleştirmede mümkün değil yukarıda belirttiğim gibi, 4 seçenek mevcut part part alırsam cok daha yukarı cekecek fiyat bandı. İkilemdeyim Pro-VDH Max ile X570 phantom Gaming arasında aslında redditte cok olumlu yorumlar okudum phantom için ama siz önermiyorsunuz, kararsızım.

Evet m ibareli olandan bahsediyorum.

Bence kendiniz toplayın karlı çıkarsınız.

Bence kendiniz toplayın karlı çıkarsınız.
Bütçem el vermiyor o kadarını dedigim gibi, ileride ekran kartı için biriktiricem ilk seviyede Anakart İşlemci’yi high tutmak istiyorum. Giriş seviyesi kalmasın diye Phantom’u biraz daha araştırıp 400₺ farka değecekse X570 istiyorum. Değmezse B450M Pro-VDH MAX alıcağım.

Bütçem el vermiyor o kadarını dedigim gibi, ileride ekran kartı için biriktireceğim ilk seviyede anakart işlemci’yi High tutmak istiyorum. Giriş seviyesi kalmasın diye phantom’u biraz daha araştırıp 400₺ farka değecekse X570 istiyorum. Değmezse B450M PRO-VDH Max alacağım.

Bakın bence işlemciyi 3600 alın. Biraz araştırınca fark edeceksiniz o X ibaresini boşa koymuşlar. Onun dışında 3600 için B550 anakartlar beklenebilir.

Phantom modelinin soğutması kötü değil özellikle giriş seviyesi MSI X570 modellerine göre ama tek tek daha dengeli bir sistem çok daha mantıklı olur.
Ekran kartı geçici süreliğine kullanılıcak, aslında kafamdaki sistem şu 3600X, X570 Phantom 4, RTX 2070-2070S dengeliden kastınız nedir?
Normalde o anakart bu sisteme fazla. Fakat 400 TL fark ile alınabiliyorsa tabi ki bu anakart alınmalı. Eğer fark daha açık olsa masraf etmeyin denilirdi.
Küsuratla birlikte 438₺ fark tam olarak.

Bu fiyat makası ile bence 570 kalabilir. İleride yükseltme yaptığınızda da anakart, işlemci ve PSU'nuz buna gayet müsait. Ayrıca PSU'nuzun (4+4)x2 CPU besleme desteği de var.
Bu hazır sistemin bir linki var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı