69 bin sıralama ile mezuna bırakılmalı mı?

muratk35

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu ilk mezun senemdi. İlk sene 100 bin bu sene 69 bin yaptim AYT'yi iki senede de cok iyi yapamadim. Galiba bu siralamaya çok iyi yerler yok ama mezuna birakirsam bir daha yapamamaktan korkuyorum. Ilk 10 bin yapmak zeka isi mi acaba? 1 sene daha biraksam yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu ilk mezun senemdi. İlk sene 100 bin bu sene 69 bin yaptim AYT'yi iki senede de cok iyi yapamadim. Galiba bu siralamaya çok iyi yerler yok ama mezuna birakirsam bir daha yapamamaktan korkuyorum. Ilk 10 bin yapmak zeka isi mi acaba? 1 sene daha biraksam yapabilir miyim?

Bence yeterince sınırlarını zorladığı düşünüyorsan seneyede olsa olsa 50k olur 1 yıl beklemeye değmez. 3.sene mezunda kendini kötü hissetmeyecek misin?

Daha iyisini yapabilirim diyorsan bırak yoksa bırakma. Ama sen kendini daha iyi biliyorsun, aile ortamın falanda önemli. Her şeyi göz önünde bulundur ( ülkenin durumu dahil, daha iki üç hafta önce ikinci öğretimleri aniden kapattılar ) ve sonra yapabilirim diyorsan mezun bırak, yoksa devam.

Hocam 100k dan 69k ya güzel gelmişsiniz çalışma hevesiniz varsa 1 sene daha bırakılır. Temeli zaten oturtmuşsunuzdur. Eksik konulara ağırlık vererek yapabileceğinizi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı